Jump to content

[Sport] - Florin Niță a semnat prelungirea contractului cu Sparta Praga! Prima reacție a portarului român


kenveloo-

Recommended Posts

Florin Niță, după semnarea noului contract cu Sparta Praga / Foto: sparta.cz

Florin Niță, noul titular din poarta naționalei, care a impresionat în partidele cu Macedonia de Nord, 3-2, Germania, 0-1, și Armenia, 2-3, și-a prelungit contractul cu Sparta Praga.

Revenit printre titularii formației din Cehia în acest sezon, după ce ajunsese la un moment dat chiar a treia variantă pentru postul de portar, Florin Niță a semnat un nou contract cu Sparta, valabil până în 2023, înțelegerea precedentă urmând să expire la finalul acestei stagiuni.

Florin Niță a semnat prelungirea contractului cu Sparta Praga
”Florin rămâne 'spartan'!”, se arată pe site-ul oficial al clubului Sparta Praga.

Portarul român a transmis, după ce și-a pus semnătura pe noul contract, că a luat decizia de a rămâne la Praga după ce s-a consultat cu familia și că speră să continue evoluțiile bune din acest sezon, când a fost deseori decisiv atât pentru Sparta, cât și pentru echipa națională.

”E un pas important pentru mine și pentru familia mea. Sper că voi continua prestațiile bune. Am luat decizia de a semna după ce m-am consultat cu familia.

Sunt foarte bucuros că voi rămâne la Sparta încă doi ani”, a transmis Florin Niță, pentru site-ul oficial al clubului Sparta Praga.

Florin Niță evoluează la Sparta Praga din ianuarie 2018, când formația din Cehia le-a plătit celor de la FCSB 1.350.000 de euro pentru transfer. În actuala stagiune, portarul român a bifat 20 apariții în tricoul Spartei, ocupanta locului doi din Cehia, în spatele rivalei Slavia, reușind să nu ia gol în nouă dintre jocuri.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines