Jump to content

[Sport] - Man și Mihăilă ar putea evolua pe o "bijuterie" de stadion! Noua arenă a Parmei, proiectată pentru a "dăinui peste secole"


kenveloo-

Recommended Posts

stadion-parma

"Un stadion pentru Parma, inspirat de orașul Parma". Dacă vor mai rămâne la gruparea "gialloblu", Dennis Man și Valentin Mihăilă vor juca pe o arenă de ultimă generație. Clubul italian a prezentat planurile noului "Stadio Ennio Tardini".

În ciuda problemelor din Serie A, patronul Parmei, americanul Kyle Krause, "va băga mâna adânc în buzunar" pentru renovarea stadionului Ennio Tardini. Clubul italian a publicat un clip video în care a înfățișat modul în care va arăta arena trupei "gialloblu" "în următorii 100 de ani".

Kyle Krause, patronul Parmei: "Am început demersurile pentru a ne asigura că stadionul 'Ennio Tardini' va rămâne aici pentru încă un secol"
"Stadionul 'Ennio Tardini' a rămas în picioare de 100 de ani, un simbol al orașului Parma. Recent, am început demersurile pentru a ne asigura că va rămâne aici pentru încă un secol. Plănuim să facem o investiție majoră în stadion. Visăm să oferim Parmei un spațiu modern și multifuncțional.

Sunt mândru de acest proiect și abia aștept să ne susținem echipă pe 'noul Tardini', multe decenii de acum înainte", a fost mesajul lui Kyle Krause, patronul Parmei, potrivit site-ului oficial al clubului.

Construit în 1923, stadionul "Ennio Tardini" va avea un design futurist și va putea fi utilizat de cetățeni nu doar la meciurile echipei de fotbal, ci în fiecare zi. 20.000 de metri pătrați vor sta la dispoziția comunității din Parma. În următoarele săptămâni, firma de arhitectură va finaliza proiectul și lucrările vor putea începe.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines