Jump to content

[Sport] - Andrea Pirlo nu renunță la Dybala. Ce a spus tehnicianul înaintea partidei cu Genoa


kenveloo-

Recommended Posts

YTI4NDkzY2VmYWVmYjQ0OThjYWI3NWQxNDAy.thumb.jpg

Andrea Pirlo (41 de ani) a anunțat că Paulo Dybala (27 de ani) va continua și sezonul următor la Juventus, în ciuda zvonurilor conform cărora oficialii ”Bătrânei Doamne” ar căuta să îl vândă.

Contractul atacantului argentinian va expira în vara anului 2022, iar Juve ar putea încerca să obțină o sumă bună de transfer pentru Dybala în următoarea fereastră de transferuri pentru a nu risca să nu obțină nici un ban de pe urma jucătorului de 27 de ani.

Paulo Dybala va continua și anul următor la Juventus
Andrea Pirlo, tehnicianul lui Juventus, a dezvăluit că își dorește ca Paulo Dybala să continue și următorul sezon la gruparea torineză.

Pirlo a avut cuvinte de laudă la adresa argentinianului și spune că este unul dintre jucătorii deosebit de importanți din lotul ”Bătrânei Doamne”.

”Întotdeauna am spus că Dybala este un jucător foarte important și din păcate nu l-am avut foarte mult timp la dispoziție în acest sezon. Mai are un an de contract, așa că îl vom avea alături și sezonul următor. Dybala este un jucător care face diferența.

Sper ca la un moment dat să îi pot folosi împreună pe Cristiano Ronaldo, Alvaro Morata și pe Dybala”, a declarat Andrea Pirlo înaintea partidei cu Genoa.

Juventus ar dori să îl folosească pe Dybala ca monedă de schimb
Declarațiile lui Andrea Pirlo au venit după ce, recent, s-a speculat că oficialii lui Juventus au purtat discuții cu Wanda Nara, soția dar și agentul lui Mauro Icardi.

Se pare că reprezentanții lui Juve s-au întâlnit și cu oficialii lui Paris Saint Germain, în vederea unui schimb între cei doi argentinieni.

Dybala, exclus din lotul lui Juventus, după ce a încălcat protocolul sanitar
Săptămâna trecută, Paulo Dybala, Weston McKennie și Arthur au fost amendați și excluși temporar din lotul lui Juventus, după ce ar fi încălcat protocolul sanitar și ar fi mers la o "petrecere clandestină", care s-a desfășurat în vila mijlocașului american.

Paulo Dybala a fost primul care și-a prezentat scuzele pe rețelele de socializare, însă a spus că a fost vorba doar de o cină la vila lui McKennie, nu de o petrecere.

"Știu că într-o perioadă atât de dificilă pentru lume din cauza COVID-19 ar fi fost mai bine să nu fac greșeli. Da, am greșit că am ieșit la cină. Nu a fost o petrecere, dar am comis o eroare și îmi voi prezenta scuzele", a spus Dybala în urma incidentului.

  • 245 de partide are Paulo Dybala în tricoul lui Juventus.
  • 99 de goluri și 40 de assist-uri are Dybala la Juventus.
  • 60 de milioane de euro este cota de piață a lui Paulo Dybala.

 

sursa: digisport.ro

  • Like 1

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines