Jump to content

[Sport] - Noapte de coșmar pentru jucătorii lui City! Ce au făcut fanii lui Dortmund înaintea partidei din Liga Campionilor


kenveloo-

Recommended Posts

NjM2Jmhhc2g9MDI1ODE3NzY3Yjg4M2E0NTQ5YWY2MTY3ODZlMGJlMzA=.thumb.jpg

Jucătorii lui Manchester City au avut o noapte de coșmar înaintea partidei cu Borussia Dortmund. Suporterii formației din Bundesliga nu i-au lăsat pe elevii lui Guardiola să se odihnească.

Borussia Dortmund va evolua împotriva lui Manchester City în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar partida poate fi urmărită astăzi, ÎN DIRECT pe Digisport 2, de la ora 22:00.

Suporterii lui Dortmund au aprins artificii în fața hotelului
Fanii Borussiei Dortmund au făcut tot ce le-a stat în putință să își ajute echipa favorită în duelul cu Manchester City din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Aceștia au aprins toată noaptea artificii profesionale de calibru mare în fața hotelului în care sunt cazați elevii lui Pep Guardiola.

Potrivit Daily Mail, martorii incidentului au relatat explozii uriașe care i-au trezit pe oaspeții hotelului.

Se pare că ar fi vorba de un grup de suporteri format din 17 indivizi. Aceștia au lansat prima rafală la aproximativ ora 02:45. Securitatea clubului britanic au început să patruleze zona și să îi caute pe cei implicați.

Cu toate astea, la ora 04:30, șapte membri ai grupului de suporteri au revenit și au lansat un al doilea val de explozii.

Staff-ul hotelului a anunțat poliția, însă tot agenții de securitate ai lui City au reușit să îi alunge pe suporterii lui Dortmund care reveniseră pentru a treia rundă de explozii la ora 05:30.

”Nu au fost doar pocnitori. Vorbim despre artificii industriale. Exploziile erau incredibile. Am simțit că se cutremură hotelul”, a declarat un martor, potrivit aceleiași surse.

Sancho ratează meciul Borussia Dortmund - Manchester City. Reus și Hummels, incerți
De asemenea, atacantul Marco Reus, căpitanul echipei, şi Mats Hummels, stâlpul apărării, sunt incerţi, a indicat marţi antrenorul Edin Terzic.

"Avem câţiva fotbalişti accidentaţi, va trebui să aşteptăm antrenamentul din seara asta (marţi - n. r.) ca să vedem cine va putea juca. Mats Hummels şi Marco Reus au trebuit înlocuiţi în meciul de sâmbătă. Pentru Jadon nu va fi suficient, nu va juca", a spus Terzic, citat de AFP.

Dortmund a fost învinsă în tur cu 2-1 pe Etihad Stadium din Manchester.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines