Jump to content

[Sport] - Revine Djibril Cisse! Cu cine a semnat atacantul de 39 de ani după ce nu l-a convins pe Boloni să-l primească la PAO


kenveloo-

Recommended Posts

Cisse Gerrard UCL 2005

Fostul atacant internaţional francez de origine ivoriană Djibril Cisse, în vârstă de 39 de ani, a semnat un contract cu clubul Panathinaikos Chicago, care evoluează în divizia a patra americană de fotbal, a anunţat, marţi, clubul pe contul său de Twitter, citat de AFP.

În mesajul său, clubul a postat cuvântul "signed" (semnat), alături de o fotografie a jucătorului, precum şi emblemele echipelor Yverdon Sport (Elveţia), ultima la care a jucat francezul, şi Panathinaikos Chicago, cu o triplă săgeată mergând de la primul club la al doilea.

Djibril Cisse a semnat pentru un club din divizia a patra americană, Panathinaikos Chicag
PAO Chicago este un club înfiinţat în urmă cu doi ani de un tată şi fiu de origine elenă, mari fani ai clubului Panathinaikos Atena, unde a Cisse a jucat între 2009 şi 2011 şi pentru care a înscris 55 de goluri în 89 de meciuri.

Atacantul şi-a început cariera profesionistă în Ligue 1 în 1999 la AJ Auxerre, club cu care a încheiat de două ori pe primul loc în clasamentul golgheterilor campionatului francez. În 2005, el a cucerit Liga Campionilor cu Liverpool.

Djibril Cisse a purtat tricoul echipei Franţei de 41 de ori, cucerind Cupa Confederaţiilor în 2003.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines