Jump to content

[Sport] - Cosmin Contra, analiză a românilor din Serie A! Ce a remarcat la Ciprian Tătărușanu, Dennis Man și Valentin Mihăilă


kenveloo-

Recommended Posts

Benevento vs Parma - Serie A TIM 2020/2021

Cosmin Contra a evoluat în Serie A timp de un sezon, în 2001 - 2002, la AC Milan, iar acum a analizat situația a trei români care joacă în Italia, Ciprian Tătărușanu, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Fostul selecționer al României a remarcat siguranța pe care a avut-o Ciprian Tătărușanu în cele cinci jocuri disputate în tricoul lui AC Milan, destul de greu de atins în condițiile unor apariții sporadice, situație din cauza căreia ar fi putut ieși din formă.

Cosmin Contra, analiză a fotbaliștilor români din Serie A
”Ciprian Tătărușanu este un portar foarte bun, profesionist 100%. Nu e ușor să intri în meciuri importante după ce ai stat pe bancă și să joci bine. Milan a făcut un transfer foarte bun.

Tătărușanu are multă experiență în Italia, are și experiența meciurilor de la echipa națională. Mă bucur că a mers la Milan, atât pentru el, cât și pentru club”, a declarat Cosmin Contra, pentru Milannews.

Cosmin Contra a vorbit și despre situația lui Valentin Mihăilă și Dennis Man de la Parma, evidențiind progresul din jocul celor doi mijlocași de bandă. De asemenea, fostul selecționer a transmis că, dacă vor continua evoluțiile bune din ultimul timp, românii pot face pasul către o echipă mai mare din Serie A.

”Man și Mihăilă nu au început grozav, dar acum joacă la un nivel înalt. Sunt doi jucători diferiți. Mihăilă are o viteză mai bună, în timp ce Man este mai tehnic, mai combinativ.

Au talent, trebuie să confirme la Parma și în câțiva ani să meargă la o echipă mai puternică”, a transmis Cosmin Contra.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines