Jump to content

[Sport] - Jorge Sampaoli, antrenorul lui Marseille, se compară cu filosoful Friedrich Nietzsche: "Fac asta dintotdeauna"


kenveloo-

Recommended Posts

jorge-sampaoli

Jorge Sampaoli (61 de ani), antrenorul lui Olympique Marseille, a oferit o declarație surprinzătoare. Tehnicianul argentinian s-a comparat cu filosoful german Friedrich Nietzsche.

Sampaoli a uimit pe toată lumea la conferința de presă premergătoare jocului Marseille - Lorient, din etapa cu numărul 33 din Ligue 1, când a fost întrebat despre obiceiul său de a se mişca în faţa băncii tehnice în timpul meciurilor. "Analizez lucrurile mai bine când merg. Ca Nietzsche!", a fost replica lui Jorge Sampaoli.

  • 5 trofee a câștigat Jorge Sampaoli ca antrenor

Jorge Sampaoli, antrenorul lui Marseille, se compară cu filosoful german Friedrich Nietzsche
Foarte calm şi aşezat la conferinţele de presă, Sampaoli este dimpotrivă agitat în timpul meciurilor şi merge tot timpul de la dreapta la stânga în spaţiul rezervat antrenorilor. "Fac asta dintotdeauna. Mă gândesc când fac mişcare, este ceva personal. Şi încă astăzi mă vedeţi mult mai calm decât eram pe vremuri. Nu cred că acum mai e posibil să schimb asta", a spus tehnicianul argentinian.

"Sunt foarte implicat", a spus Sampaoli cu un zâmbet larg. "Doar gândurile care îţi vin când mergi valorează ceva", a adăugat el, potrivit Agerpres.

Cu Jorge Sampaoli pe bancă, Marseille a câștigat trei jocuri, a remizat o dată și a fost învinsă de trupa lui Adrian Ursea, OGC Nice. Cu șase runde înainte de finalul sezonului, OM este pe poziția a șasea, cu 49 de puncte, la trei lungimi în urma lui Lens, ocupanta ultimului loc de Europa.

Lorient, următoarea adversară a lui Marseille, se află în hora retrogradării. Este pe 17, cu două puncte peste linie.
Sampaoli și-a început cariera de antrenor în Peru, la Juan Aurich și a mai trecut pe la Sport Boys, Coronel Bolognesi, Club Sporting Cristal, CD O'Higgins (Chile), Emelec (Ecuador), Club Universidad de Chile, iar în 2012 a fost numit selecționerul statului Chile.

În 2016, a fost antrenorul celor de la Sevilla timp de un sezon, după care a preluat reprezentativa Argentinei. Apoi a mai antrenat-o pe Santos, iar din martie 2020 a pregătit-o pe Atletico Mineiro până la finalul lunii februarie, când a fost instalat pe banca lui OM.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines