Jump to content

[Sport] - Marius Marin nu ia în calcul un transfer la FCSB sau CFR Cluj! Unde vrea să joace căpitanul României U21


kenveloo-

Recommended Posts

Marius Marin, într-un meci amical Inter Milano - Pisa / Foto: Profimedia

Marius Marin, jucător de bază la Pisa, în Serie B, și căpitan al naționalei de tineret a României la Campionatul European, nu se gândește la o revenire în Liga 1.

Mijlocașul crescut la ACS Poli Timișoara a transmis, după ce în Italia s-a scris că ar fi dorit de FCSB și CFR Cluj în vară, că vrea să joace în Serie A în viitorul apropiat, ori cu Pisa, ori în tricoul altei formații.

Marius Marin nu vrea să revină în Liga 1
”Am citit și eu ce s-a scris, îmi face plăcere că se vorbește despre mine, dar visul meu este altul, eu vreau să joc în Serie A.

Dacă nu cu Pisa, poate cu altă echipă, vom vedea. Deocamdată, mai am doi ani și jumătate de contract cu Pisa”, a declarat Marin Marin, potrivit Playsport.

În stagiunea viitoare, este puțin probabil ca Pisa să fie în Serie A, formația lui Marius Marin, care a pierdut ultimele trei jocuri, 1-3 cu Pescara, 0-1 cu Lecce și 0-2 cu Chievo, fiind pe locul 13 în eșalonul secund, cu 40 de puncte, la 7 lungimi în spatele ultimei poziții care duce la baraj, ocupată de Cittadella.

Totuși, Marius Marin ar putea juca în Serie A cu altă formație, fiind monitorizat în ultimele luni, potrivit Seriebnews, de Parma, unde joacă alți doi români, Dennis Man și Valentin Mihăilă, Bologna, Genoa și Sampdoria.

Contactul lui Marius Marin cu fotbalul italian
Marius Marin a ajuns în Italia în 2016, când Sassuolo l-a transferat de la ACS Poli Timișoara, după ce a dat probe.

Mijlocașul român a recunoscut că a avut nevoie de o perioadă pentru a se adapta la rigorile noului mediu.

”Ei pun foarte mare preț pe punctualitate, pe seriozitate, iar eu nu am fost bun la aceste capitole. Am pierdut avionul din Budapesta spre Milano și nu am ajuns la timp la probe.

Dar aveam un scop, știam că trebuie să lupt pentru șansa asta, iar după o lună de antrenamente cu echipa Primavera, Di Francesco (n.r. Eusebio Di Francesco, antrenorul de atunci al lui Sassuolo), care e ca tatăl meu, m-a luat la echipa mare”, a transmis Marius Marin.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines