Jump to content

[News] - Valeriu Gheorghiță: Vaccinul Johnson & Johnson va ajunge în centrele de vaccinare săptămâna viitoare


kenveloo-

Recommended Posts

centru vaccinare valeriu gheorghita INSTANT_CENTRU_VACC_16INQ_Octav_Ganea

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare a declarat miercuri că vaccinul produs de Johnson & Johnson va ajunge în centrele de vaccinare săptămâna viitoare. „Foarte probabil vor fi folosite în centre drive, centre mobile și pot să fie alocate și către medicii de familie”, spus medicul.

„Valeriu Gheorghiță: Vaccinul Johnson & Johnson a fost supus în cursul zilei de ieri unei evaluări de farmaco-vigilență de la EMA, s-a transmis că beneficiile depășesc riscurile, există acest semnal de siguranță, așa cum se întâmplă la AstraZeneca. E importantă informarea oamenilor”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

„Așteptăm comunicat de la Johnson & Johnson în ce privește următoarele livrări de doze, tocmai pentru a avea o predictibilitate și pentru a vedea cum le folosim, dar categoric de săptămâna viitoare ele vor fi puse în centre. Foarte probabil vor fi folosite în centre drive, centre mobile și pot să fie alocate și către medicii de familie. Va fi mult ușurat procesul de vaccinare, pentru că va fi o singură doză”, a precizat șeful campaniei naționale de vaccinare.

 

sursa: digi24.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines