Jump to content

[Sport] - Secretele echipei CSM Târgoviște, noua campioană a României: "Este cea mai mare performanță a orașului"


kenveloo-

Recommended Posts

csm7

CSM Târgoviște a devenit în premieră campioană națională la volei feminin, iar directorul clubului, Cristian Savu, a vorbit despre această performanță.

Volei Alba Blaj reușise să câștige cinci din ultimele șase titluri naționale, dar CSM Târgoviște a reușit surpriza acestui sezon și a devenit campioană. Titlul a ajuns la Târgoviște chiar după o victorie cu Alba Blaj, scor 3-0, în al doilea turneu al Grupei 1-4 a Diviziei A1.

CSM Târgoviște a devenit în premieră campioană națională
Directorul CSM Târgoviște, Cristian Savu, a vorbit despre acest succes: "Este o reușită extraordinară. Noi tot încercăm, după șapte ani am reușit titlul. Este cea mai mare performanță din ultimii ani pentru orașul Târgoviște. Obiectivul trasat de la început a fost câștigarea titlului și câștigarea Cupei României.

Nu ne-am așteptat să învingem Blajul în patru partide și să avem o distanță de șapte puncte față de principala contracandidată, Alba Blaj, care în fiecare an își propune câștigarea titlului. Din fericire, noi am fost mai buni și am reușit să-i învingem. Secretul nostru a fost echipa, grupul care s-a format aici. Echipa s-a comportat ca o familie, jucătoarele au fost foarte profesioniste. Nu în ultimul rând un mare merit îl are stafful și implicit antrenorul Giovanni Caprara.

Ne dorim să menținem această performanță, să reușim să ne menținem în fruntea campionatului și în viitor. Asta depinde și de alți factori, cum ar fi bugetul. Ne dorim și o participare cât mai bună în cupele europene, vrem să creștem de la an la an", a spus Cristian Savu, pentru Digi Sport.

CSM Târgoviște a terminat sezonul cu 80 de puncte, la șapte lungimi de Alba Blaj. Dinamo a completat podiumul, cu 51 de puncte.

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines