Jump to content

[Știre] - Jocurile gratuite de la Sony pentru luna iunie, confirmate: ce te joci dacă ai PlayStation Plus, fără costuri suplimentare


ICSDE

Recommended Posts

   Titlu Știre :          Jocurile gratuite de la Sony pentru luna iunie, confirmate: ce te joci dacă ai PlayStation Plus, fără costuri suplimentare

                            Jocurile gratuite de la Sony pentru luna iunie, confirmate: ce te joci dacă ai PlayStation Plus, fără costuri suplimentare

ȘtireÎn fiecare lună, cei de la Sony oferă în mod gratuit accesul la o serie de jocuri dedicate abonaților la PlayStation Plus. Tocmai au fost confirmate titlurile pe care le poți accesa în luna iunie a acestui an.

Abonații la PlayStation Plus sunt privilegiați. Pe lângă o serie de beneficii care țin de experiența online pe PS4 și PS5, ei își pot adăuga mai multe jocuri la colecție în fiecare lună. Singura condiție este să rămână abonați la PS Plus pentru o perioadă cât mai lungă pentru a ajunge să aibă o librărie cât mai stufoasă de titluri.

Trecând peste detaliile de fond, luna iunie se anunță a fi una foarte promițătoare pentru posesorii de PlayStation 4 și PlayStation 5, mai ales dacă aceștia sunt și amatori de Star Wars. Nu de alta, dar se vor putea bucura de accesul la Star Wars: Squadron în mod gratuit. Acesta pare să fie titlul lunii viitoare, iar având în vedere că s-a lansat doar în luna octombrie a anului trecut, iar bugetul din spate a fost semnificativ, arată cât se poate de impresionant.

În jocul cu pricina, te afli la cârma unor nave spațial ale forțelor Imperiale sau cele aparținând Noii Republici pentru a te înhăma în lupte de tip deathmatch sau pe echipe. Vine și cu suport pentru cross-play, dacă vrei să te joci cu prietenii de pe alte console. În plus, o campanie foarte atractivă de single player te va ține motivat dacă vrei să te joci singur. Apropo, este compatibil și cu PS VR, dacă ai un kit de realitate virtuală.

Operation: Tango este un titlu nou care se lansează pe 1 iunie pentru PlayStation 4, PlayStation 5 și pe Steam. În aceeași zi, dacă ești mândru posesor de PS5, îl vei putea accesa gratuit prin PS Plus. Este un joc de spionaj cooperativ în care, împreună cu un prieten, rezolvați misiuni din ce în ce mai complexe din poziția de agent și hacker.

Ultimul joc gratuit din luna iunie pentru abonații la PlayStation Plus este Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, un remake al unui joc clasic de lupte realizat de creatorii Yakuza și Judgement. Toate trei vor fi disponibile începând cu 1 iunie și până pe 5 iulie. Excepția de la regulă este Virtua Fighter pe care îl vei putea accesa până pe 5 august. Pe de altă parte, până pe 31 mai, poți accesa gratuit  Battlefield V, Stranded Deep și Wreckfest.

 

Sursă:Sursă

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines