Jump to content

[Știre] - Cele mai bune jocuri ale anului 2021: care este în fruntea clasamentului


ICSDE

Recommended Posts

Titlu Știre :                                                                 Cele mai bune jocuri ale anului 2021: care este în fruntea clasamentului

 

ȘtirePentru o vreme s-a simțit că E3 a fost mai mult un eveniment axat pe consolă, dar, în ultimii ani PC Gamer a găzduit propriul său eveniment. Află, însă, care sunt cele mai bune jocuri pe PC ale anului 2021.

Deoarece este mai ușor să publici un joc pe PC decât pe o consolă, biblioteca de jocuri este una incredibil de vastă și diveră, iar PC Gaming Show este o vitrină fantastică pentr unele dintre cele mai interesante jocuri noi. Printre acestea se găsesc nume precum Icarus, Lemnis Gate și nu numai.

Icarus a primit un nou trailer la PC Gaming Show 2021 și se transformă în unul dintre cele mai așteptate jocuri. Este cu siguranță unul dintre cele mai impresionante titluri grafice care au fost anunțate la PC Gaming Show. Icarus este un joc de supraviețuire bazat pe sesiune PvE pentru până la opt jucători, dar poate fi jucat și singur.

Joci ca un „aventurier parțial”, care explorează un Icar, care a fost odinioară terraformat pentru a fi un al doilea Pământ, dar lucrurile nu au mers conform planurilor. În loc să fie o nouă casă pentru oameni, Icarus este acum o lume periculoasă plină de animale sălbatice periculoase, vreme extremă și multe altele. Va trebui să traversezi planeta colectând material esențial, în timp ce, desigur, trebuie să supraviețuiești cât mai mult posibil.

Lemnis Gate a fost observat în timpul PC Gaming Show, luând genul destul de ferm de shooter first-person. Dezvoltat de Ratloop Games Canada și publicat de Frontier Foundry, acest shooter are loc într-o buclă de timp într-un viitor distopian în care omenirea se confruntă cu dispariția. Jocurile se desfășoară pe parcursul a cinci runde a câte 25 de secunde.

 

Dying Light 2: Stay Human face parte dintre cele mai bune jocuri ale 2021


În timp ce Icarus ar putea fi cel mai impresionant joc de la PC Gaming Show 2021, Silt, de la Spiral Circus Games, poate fi cel mai izbitor din punct de vedere vizual. Amestecând elemente Limbo și Eco the Dolphin, plus o doză sănătoasă de lucrări de artă desenate manual inspirate de Tim Burton, lucrurile prezentate de jocul Silt par a fi foarte interesante.

Multe despre joc sunt încă un mister, dar știm că vei explora marea adâncă și vei deține creaturi marine pentru a folosi abilitățile lor unice, ori pentru a rezolva puzzle-uri pe măsură ce te scufunzi din ce în ce mai adânc. Spiral Circus, cu sediul în Bristol, Marea Britanie, a fost fondat de Tom Mead și Dom Clarke în 2018, iar Silt este primul lor joc.

Dying Light 2: Stay Human este mult așteptata continuare a jocului de acțiune de supraviețuire. Jocul original a apărut în 2015 și a adus parkour-ul în genul horror la persoana întâi, oferind o modalitate unică de a te plimba prin marea lume deschisă evitând totodată zombii. Situat la 20 de ani de la jocul original, vei juca rolul lui Aiden Caldwell, căruia îi place să folosească parkour pentru a se deplasa în jurul lumii.

Vor exista peste 3.000 de animații parkour pentru a face traversarea mai ușoară și mai naturală și poți folosi, de asemenea, instrumente precum un cârlig și o parapantă pentru a te deplasa. Acțiunea jocului a fost mutată din Orientul Mijlociu în The City, cu sediul în Europa și vine cu o hartă de patru ori mai mare decât a jocului original.

Sursă:Sursă

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines