Jump to content

[Sport] Van der Vaart: "Jocul Spaniei este oribil, oribil!" Răspunsul lui Koke a venit imediat și este dureros pentru olandez


NorthSide

Recommended Posts

Spania tremură pentru calificarea în optimile de finală ale EURO 2020: are două egaluri în primele două partide jucate la turneul final: 0-0 cu Suedia și 1-1 cu Polonia.

aD02MjY3MmQ0MWEwMTliNjZhMmMwYzBlNjllOTE5

EURO 2020 | Răspunsul lui Koke pentru Rafael Van der Vaart

Fostul internațional olandez, Rafael Van der Vaart (38 de ani) a criticat jocul formației lui Luis Enrique.

"Jocul Spaniei este oribil, oribil! Sper să ne întâlnim cu ei. Nu au nimic în această echipă, pur și simplu plimbă mingea dintr-o parte în alta a terenului. Nu au nici măcar un jucător care să dea o pasă decisivă.", a spus fostul mijlocaș al lui Real Madrid.

Răspunsul ibricilor nu a întârziat să apară și a venit prin vocea lui Koke.

"El vrea momentul său de glorie. Poate vom avea această frază în minte şi ne va motiva mai mult, mai ales dacă vom juca împotriva Olandei. Îmi aduc aminte foarte bine de el. Apare perfect într-o fotografie la golul lui Iniesta de la Cupa Mondială din 2010", a declarat Koke la postul de radio Cadena Cope.

Mai jos, poza la care face referire Koke. Finala Cupei Mondiale din 2010 a fost câștigată de Spania, în fața Olandei, scor 1-0, după goluri reușit de Andres Iniesta, în prelungiri (min. 116).

Jnc9NTkwJmhhc2g9NTZmNzczOTFhNDhjOTIyOGFm

sursa: www.digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines