Jump to content

[Sport] - Ofertă din Ligue 1 pentru Dennis Man! Ioan Becali dezvăluie suma propusă și răspunsul Parmei


EVERLAST

Recommended Posts

Dennis Man a retrogradat cu Parma în Serie B, dar prestațiile românului au fost apreciate, iar mai multe cluburi importante din Europa îl monitorizează pe fostul fotbalist de la FCSB.

Quote

manpar

Ofertă din Ligue 1 pentru Dennis Man! Ioan Becali dezvăluie suma propusă și răspunsul Parmei

Impresarul Ioan Becali spune că Parma chiar a promit o ofertă concretă pentru Man, de la formația franceză Rennes, dar patronul Kyle Krause nu a fost dispus să negocieze, având în vedere că diferența dintre suma propusă și cea dorită era foarte mare.

Rennes, formație la care este legitimat și puștiul Eduardo Camavinga (18 ani), cotat deja la 55 de milioane de euro,, a încheiat pe locul 6 în sezonul precedent din Ligue 1 și va juca în Conference League.

"Pentru Mihăilă şi Man am primit oferte. Va pot spune. Rennes l-a ofertat pe Man, iar conducătorii de acolo au spus: 'Putem să oferim şi noi 10-12 milioane de euro'. Cei de la Parma au zis: 'Păi dacă noi am dat 13?'

Și directorul general şi preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-a spus: 'De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici. Sunt copiii mei'. Preşedintele ţine foarte mult la ei şi le-a dat contracte bune", a declarat Ioan Becali, pentru as.ro.

Parma se pregătește pentru Serie B, competiție care va începe la data de 21 august.

  • 14 meciuri, două goluri și o pasă decisivă a strâns Man la Parma. Contractul său expiră în iunie 2025
  • 17 meciuri, patru goluri și două pase decisive are Mihăilă la Parma. Înțelegerea lui expiră în iunie 2025

Dennis Man și Valentin Mihăilă, starurile Parmei în noul sezon!

Javier Ribalta, directorul tehnic al Parmei, exclude posibilitatea ca Man sau Mihăilă să fie vânduți în această vară și are încredere că aceștia vor contribui decisiv la revenirea formației de pe "Ennio Tardini" în Serie A.

"Nu e o prioritate să transferăm un atacant, pentru că avem deja două vârfuri puternice (n.r - Cornelius și Inglese). Avem și două extreme foarte bune, pe Man și Mihăilă. Cu acești jucători putem marca multe goluri și nu cred că e urgent să aducem un alt atacant. Dacă vor exista plecări, ne vom întări lotul.

Acum, avem un lot aproape complet. Cred că am avut parte de un sezon cu ghinion din mai multe motive. Văd multă calitate în acest lot și cred că putem obține rezultate bune. Vor mai veni jucători, alții vor pleca, dar acum nu văd nicio urgență.

Man și Mihăilă rămân, la fel cum se va întâmpla și cu ceilalți jucători pe care îi dorim. Însă este clar că în care un jucător primește o ofertă și nu își dorește să mai rămână, vom studia variantele. Sincer, nu cred că se va întâmpla asta", a declarat Ribalta, într-un interviu pentru Parma Live.

                                                                                           Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines