Jump to content

[SPORT - FOTBAL] FCSB bate tot in amicale!


-cLau

Recommended Posts

FCSB bate tot in amicale! Elevii lui Dinu Todoran s-au impus cu 3-1 in fata Chindiei Targoviste!

fcsb-bate-tot-in-amicale-elevii-lui-dinu

  • Vicecampioana incearca sa fie la turatie maxima la inceperea noului sezon.
  • Echipa patronata de Gigi Becali se pregateste de noul sezon si bate tot in amicale. Dupa ce a reusit sa le invinga pe divizionarele secunde Concordia Chiajna si Viitorul Pandurii Tg-Jiu, FCSB a trecut la adversari mai de calibru si a invins-o si pe Chindia Targoviste, club care a fost foarte aproape de calificarea in playoff in stagiunea trecuta.
  • Condusi cu 1-0 la pauza in urma golului lui Daniel Florea, bucurestenii au revenit in partea secunda si au intors scorul pe tabela datorita golurilor inscrise de Razvan Oaida( '46, '52) si Olimpiu Morutan ( '54). Un alt remarcat a fost Florin Tanase, care a pasat decisiv la golurile inscrise de Oaida.
  • Ros-albastrii au evoluat in urmatoarea formula de echipa: Vlad - Harut, A. Cretu, Vucur, Cordea - Ov. Popescu - Oaida, Olaru - Morutan, Tanase (cpt), Oct. Popescu. La pauza, locurile lui Vlad, Harut, Vucur, Cordea si Ov. Popescu au fost luate de Straton, V. Cretu, Cristea, Radunovic si Perianu.
  • Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Vina, Stoica, Nita, Musi, Dumitru si Pantea. Urmatoarea partida amicala va avea loc miercuri, 7 iulie, incepand cu 17:30, impotriva celor de la CS Mioveni.

 

Sursa: Sport.Ro

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines