Jump to content

[Sport] - Primul ”cadou” pentru Jose Mourinho! Fotbalistul pentru care a insistat portughezul ajunge la AS Roma


EVERLAST

Recommended Posts

Jose Mourinho a început efectiv treaba la AS Roma, iar în următoarele zile va primi și primul jucător nou.

Quote

Jose' Mourinho arrives in Trigonia, Rome, Italy - 02 Jul 2021

Publicația italiană Corriere dello Sport anunță că AS Roma este aproape să ”bată palma” cu Wolverhampton pentru transferul portarului portughez Rui Patricio, adus la insistențele lui Jose Mourinho.

Rui Patricio, la un pas de AS Roma

Fotbalistul este deja hotărât să semneze cu AS Roma, fiind așteptat chiar zilele viitoare în Capitala Italiei pentru a efectua vizita medicală și a semna contractul. Totuși, până la sosirea portughezului la Roma, clubul italian și Wolverhampton trebuie să ajungă la un acord final în privința sumei de transfer.

  • Negocierile sunt într-un stadiu foarte avansat, diferența dintre oferta Romei și solicitatea clubului britanic fiind de un milion. Cea mai recentă ofertă a Romei este de 10 milioane de euro sumă de transfer și alte trei milioane din bonusuri, în timp ce Wolverhampton solicită 11 milioane de euro, pe lângă bonusuri, astfel că un acord urmează a fi atins în curând.

Rui Patricio, portar ajuns la 33 de ani, a fost titular pentru Portugalia în toate cele patru meciuri de la EURO 2020, unde selecționata lui Fernando Santos a încheiat pe locul trei în grupa F, sub Franța și Germania, și a fost eliminată de Belgia în optimi, 0-1.

AS Roma a și renunțat la doi jucători

Până la oficializarea transferului portarului Rui Patricio, AS Roma a renunțat la doi jucători, care nu intrau în planurile lui Jose Mourinho: Pau Lopez și Cengiz Under, ambii cedați la Marseille.

Pau Lopez va fi înlocuit la AS Roma chiar de către Rui Patricio. Cengiz Under, în schimb, va continua, de fapt, la Marseille, acolo unde a jucat și stagiunea trecută, sub formă de împrumut.

                                                                                             Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines