Jump to content

[Sport] - Italienii și englezii impresionează și la statistici! Cine e cel mai rapid și cine a făcut cele mai multe deposedări


EVERLAST

Recommended Posts

Anglia - Italia va fi ultimul meci de la EURO 2020, iar cele două naționale domină și topurile întocmite pe baza statisticilor.

Quote

Italy v Spain - UEFA Euro 2020: Semi-final

Squadra azzurra a impresionat la acest turneu final, iar unul din jucătorii italieni a fost cel mai rapid jucător.

Este vorba de marele ghinionist Leonardo Spinazzola, fundașul care a suferit o accidentare gravă și va lipsi de pe teren 6 luni. 

El a prins o viteză de 33,8 km/h, în timp ce un jucător de la naționala Ungariei, Loic Nego, este pe locul 2, înaintea francezului Kingsley Coman. În top mai sunt prezenți și jucătorii lui Manchester United, Marcus Rashford și Daniel James.

Pedri, jucătorul cu cel mai mare travaliu

Chiar dacă fotbaliștii vin după un sezon lung și extenuant, unul dintre ei a părut neobosit la EURO 2020.

Noua vedetă a Spaniei, Pedri, este jucătorul care a alergat cel mai mult la turneul final. Mijlocașul Barcelonei a parcurs 71,6 km, dar nu va putea rămâne pe primul loc.

Asta pentru că pe locul 2 este jucătorul care a eliminat Spania în semifinale - Jorginho este cel care a transformat penalty-ul decisiv, iar metronomul azzurrilor a alergat 72,3 km până acum.

Urmează un alt finalist, Kalvin Philips, care are la activ 67,3 km parcurși.  

Marco Veratti, cele mai multe deposedări

La acuratețea paselor apare un nume surpriză - este vorba de Reece James, cu un procent de 99%! Este drept, jucătorul lui Chelsea a apărut într-un singur meci, cel cu Scoția din grupă. 

Iar jucătorul cu cele mai multe deposedări vine din Italia - este Marco Veratti. El are 21 de tacklinguri reușite cu 7 mai mult deât coechipierul și rivalul său pentru un post de titular, Manuel Locatelli.   

                                                                                                          Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines