Jump to content

[Sport] - Proiectul CSA Steaua nu a convins! ”Nu văd cine să investească!”. Argumentele prin care Marius Lăcătuș are altă opinie


EVERLAST

Recommended Posts

Proiectul celor de la CSA Steaua nu a convins pe deplin nici fostele glorii ale roș-albaștrilor. Helmut Duckadam nu crede în dezideratul Armatei, dar spune că este contrazis de Marius Lăcătuș.

Quote

steaua galerie

"Eu spun că va fi foarte greu pentru CSA Steaua, deoarece nu o să găsească unul sau mai mulți investitori, nu prea văd oameni care să sponsorizeze o echipă. Marius Lăcătuș mă contrazice și spune că el cunoaște câțiva care ar veni la început să consolideze”, a spus Duckadam, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Duckadam e convins că CSA Steaua nu are viitor. ”Nu văd cine să mai investească!”

Fostul mare portar, care a spus că nu va mai lucra pentru niciun club din România, nu vede un investitor dispus să bage bani mulți în fotbal.

  • ”La început, da, dar trebuie să ia cineva pachet majoritar, iar acolo nu prea văd în România cine mai investește în fotbal. Din păcate, fotbalul nu mai este o atracție, cel puțin nu pentru marii oameni de afaceri.

Vedem ce se întâmplă și pe la celelalte echipe. Va fi greu, dar e bine că un an de zile au timp să se pregătească, pentru că, într-adevăr, având o infrastructură în spate, ar fi mai ușor.

Lăcătuș era optimist, zicea că știe mai multe și că ar fi interesate anumite firme și oameni potenți care să ajute clubul cu o sponsorizare la început. Și apoi vor putea face alte acte”, a mai spus Duckadam, la ”Fotbal Club”.

                                                                                                        Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines