Jump to content

[Sport] - Gest disperat al dinamoviștilor în încercarea de salva clubul! L-au propus pe Sorescu la FCSB. Răspunsul lui Gigi Becali


EVERLAST

Recommended Posts

Intrată în insolvență, cu un picior în ”groapă” din cauza interdicției la transferuri și a problemelor financiare, obiectivul primordial al lui Dinamo pare să fie evitarea falimentului. Pentru a face rost de bani, suporterii din DDB au lăsat orice rivalitate la o parte și l-au propus pe Deian Sorescu (23 de ani) la FCSB.

Quote

deian sorescu

Un eventual transfer al căpitanului lui Dinamo ar reprezenta o gură mare de oxigen pentru clubul din Ștefan cel Mare. Deși s-a vorbit despre interesul unor formații din Serie A pentru cel mai bun jucător al ”câinilor” în ultimele două sezoane, pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă concretă, iar fanii au luat inițiativa. Cei din DDB l-au propus pe Sorescu la FCSB, în schimbul sumei de 500.000 de euro.

1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, potrivit Transfermarkt

Dinamo l-a propus pe Deian Sorescu la FCSB! Gigi Becali a refuzat ferm

Patronul FCSB-ului a refuzat din start propunerea venită din partea dinamoviștilor. Conform GSP.ro, Gigi Becali nu a vrut nici măcar să negocieze suma. În urmă cu o lună, omul de afaceri le-a întins o mână de ajutor rivalilor din Ștefan cel Mare, achitând 50.000 de euro în schimbul juniorului Mario Lăcătuș, dar se pare că Becali ”a închis robinetul” pentru Dinamo.

Mijlocaș lateral de meserie, Deian Sorescu a fost folosit în ultimul timp cu precădere în flancul drept al apărării. Pe acest post a și debutat la echipa națională de seniori în această vară.

114 meciuri, 21 de goluri și 25 de pase decisive a reușit Deian Sorescu pentru Dinamo

Lui Sorescu i-ar fi fost greu să-și găsească un loc în primul 11 la FCSB. Valentin Crețu, Denis Haruț și Ovidiu Popescu sunt variantele vicecampioanei pe postul de fundaș dreapta, toți trei reprezentând soluții și pentru echipa națională pe acest post, în timp ce pe poziția de extremă, jucătorul lui Dinamo s-ar fi bătut cu Moruțan, Coman sau Octavian Popescu, favoriții patronului roș-albaștrilor.

                                                                                                             Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines