Jump to content

[Știre] - Totul despre Battlefield 2042, alternativa perfectă la Call of Duty Warzone


ICSDE

Recommended Posts

  Titlu Știre :                            Totul despre Battlefield 2042, alternativa perfectă la Call of Duty Warzone                 

                Totul despre Battlefield 2042, alternativa perfectă la Call of Duty Warzone

ȘtireEA și DICE au aruncat o lumină asupra planurilor lor de jocuri încrucișate în Battlefield 2042. În timp ce funcția este încă în curs de dezvoltare, probabil că nu va exista o modalitate prin care toți jucătorii să se alăture acelorași lobby-uri.

În timpul unui test de joc tehnic cu invitație viitoare, PlayStation 5, Xbox Series X / S și jucătorii PC vor putea să intre în jocuri împreună. DICE intenționează să împartă grupul de jucători între jucătorii de pe aceste platforme și cei de pe PlayStation 4 și Xbox One. Jucătorii pentru PC și consolă pot renunța la jocul unul împotriva celuilalt, ceea ce ar putea calma îngrijorările cu privire la disparitatea dintre controlere și mouse și tastatură.

Împărțirea jucătorilor între generații de console ar putea fi o dezamăgire pentru unii, în special pentru cei cu prieteni care nu au o platformă de joc decentă sau nu au reușit să prindă un PS5 sau o serie Xbox X / S. Versiunile PS4 și Xbox One vor avea lobby-uri mai mici decât pe PC-urile și consolele actuale, cu 64 de jucători în loc de 128, precum și hărți ușor condensate. Altfel, jocul va fi același pe toate platformele, inclusiv evenimentele meteorologice, cum ar fi tornadele.

Progresul și articolele pe care le deții, inclusiv cele cumpărate vor fi transferate de la o platformă la alta, așa că, dacă treci de la PC și PlayStation la Xbox, vei avea acces la toate echipamentele tale.

Battlefield 2042 vine cu un sistem nou
Totodată, DICE intenționează să foloseacă boți pentru a completa lobby-urile, atunci câmnd este necesar pentru a îmbunătăți matchmaking-ul și, probabil, pentru a te ajuta să participi mai repede la meciuri. Nu poți renunța la utilizarea roboților, deși jucătorii vor avea întotdeauna prioritate în fața soldaților AI. Dacă un jucător părăsește meciul la mijlocul jocului, un bot va prelua locul acestuia până când un jucător uman se va alătura.

Roboții ar trebui să acționeze într-un mod similar cu jucătorii umani, deși nu vor putea folosi costume cu aripi sau abilități bazate pe clase. Soldații AI pot îndeplini alte sarcini, cum ar fi revigorarea coechipierilor, apelarea vehiculelor și capturarea obiectivelor. Vei putea lupta și cu roboții în modurile solo și cooperativ.

Într-o postare pe blog care acoperă aceste informații, DICE și EA au dezvăluit câteva detalii despre alte caracteristici, inclusiv vehicule, încărcări complet personalizabile și modul în care diferite moduri se concentrează pe anumite zone ale hărților. Între timp, DICE a spus că nu vei putea lupta la fiecare etaj al unui zgârie-nori, doar în hol și pe acoperiș. Mai multe detalii despre Battlefield 2042 vor fi dezvăluite la evenimentul EA Play Live din 22 iulie.

Sursă:Sursă

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines