Jump to content

"Bătaie" pe Kun Aguero! Patru cluburi de top fac pelerinaj la ușa argentinianului


EVERLAST

Recommended Posts

Publicația britanică Mirror scrie azi că patru cluburi de top ale Europei încearcă să-l transfere pe Sergio "Kun" Aguero, căruia în iunie în expiră contractul cu liderul din Premier League, Manchester City.

Quote

Sergio Aguero

În vâstă de 32 de ani, golegheterul all-time (256 de goluri) al formației lui Pep Guardiola a semnat cu City în 2011, după ce gruparea de pe Etihad le-a plătit celor de la Atletico Madrid 38 de milioane de lire sterline.

Barcelona, PSG, Juventus și Inter sunt pe urmele lui Kun Aguero

Mirror susține că Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus și Inter Milano sunt cele patru echipe mari ale Europei care încearcă să-l transfere pe fotbalistul cotat la 35 de milioane de euro.

"Aguero a primit deja oferte concrete și le analizează. Fotabalistul a afirmat în repetate rânduri că vrea să-și încheie cariera în țara sa natală, la Independiente, însă crede că mai are puterea de mai evolua câțiva ani la o echipă de top a Europei", scrie sursa citată despre fotabalistul cu 41 de goluri în 97 de partide pentru reprezentativa Argentinei.

1,74 m e înălțimea atacantului de Manchester City

Cotat în 2019 la 80 de milioane de euro, Aguero a jucat în carieră doar pentru trei cluburi: Independiente, Atletico Madrid și Manchest City, formație cu care e lider în Premier League, cu 59 de puncte după 25 etape, la 10 puncte distanță față de ocupanta locului secund, Manchester United.

Messi și Haaland sunt două dintre țintele celor de la City după plecarea lui Aguero. 

www.digisport.ro - sursa

  • Like 1

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines