Jump to content

[Sport] - Inter Milano vinde scump și cumpără ieftin! Atacantul care ar urma să formeze un parteneriat cu Duvan Zapata sezonul viitor


EVERLAST

Recommended Posts

Inter Milano trece prin probleme financiare delicate, după ce viitorul investitorilor chinezi la echipa italiană este incert.

Quote

dzeko as roma

Se pare că aceştia ar dori să recupereze o parte din investiţiile făcute pe Giuseppe Meazza, iar pentru acest lucru deja ar fi acceptat două oferte enorme pentru cuplul din atacul nerazzuri, Romelu Lukaku şi Lautaro Martinez.

Inter Milano s-ar fi înțeles cu AS Roma pentru Edin Dzeko

Presa italiană a anunțat sâmbătă că Inter a rezolvat deja transferul lui Duvan Zapata. Următoarea țintă a conducerii milaneze este Edin Dzeko, atacantul de 35 de ani al celor de la AS Roma.

Potrivit celor de la Corriere dello Sport, cele două cluburi s-ar fi înțeles pentru o mutare, iar bosniacul a acceptat un salariu de 7,5 milioane de euro, cu 2 milioane de euro mai mare decât cel de la AS Roma. Dzeko ar urma să semneze un contract valabil pe doi ani.

Bosniacul l-a informat deja pe Jose Mourinho că nu mai vrea să continue pe Olimpico. Suma de transfer ar fi una modică, întrucât Dzeko mai are contract cu giallorossi până în vara anului viitor.

  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Edin Dzeko, potrivit celor de la Transfermarkt.

Duvan Zapata, înlocuitorul lui Romelu Lukaku în ofensiva lui Inter

”Zapata-Inter, acord total cu agentul și cu Atalanta. Gasperini și-a dat acceptul”, a scris jurnalistul italian Alfredo Pedulla. În plus, se pare că Lukaku a cerut să nu fie inclus în lotul lui Inter pentru amicalul cu Parma și a solicitat să fie lăsat să plece la Chelsea.

233 de meciuri, 96 de goluri și 39 de pase decisive sunt cifrele lui Duvan Zapata în Serie A.

Napoli a fost formația care l-a adus pe Zapata în Serie A, în 2013, de la Estudiantes. În Italia, columbianul a mai evoluat la Udinese, Sampdoria și Atalanta.

Zapata a mai fost pe lista campioanei din Serie A și anul trecut, când se vorbea insistent de o plecare a lui Lautaro Martinez la Barcelona. Afacerea nu s-a mai materializat, iar sud-americanul a rămas la Atalanta. Acum însă a venit momentul pentru transferul carierei sale!

                                                                                                 Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Kent locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines