Jump to content

[Sport] - Messi a generat 23 de milioane € în doar 7 minute, dar PSG nu va încasa niciun ban! Șeicii vor să modifice contractul


EVERLAST

Recommended Posts

PSG a vândut sute de mii de tricouri cu numele lui Leo Messi (34 de ani), iar transferul anului a generat milioane de euro în chiar primele minute.

Quote

Lionel Messi Press Conference, Football, Parc des Princes, Paris, France - 11 August 2021

În primele șapte minute din momentul punerii în vânzare, PSG a epuizat toate cele 150,000 de tricouri oficiale din stocul online. În doar șapte minute, cele 150,000 de tricouri vândute au generat 23,7 milioane de euro.

Partida PSG - Strasbourg, din runda cu numărul doi din Ligue 1, va putea fi urmărită în direct, de la ora 22:00, pe Digi Sport 3 și în format LIVE VIDEO pe site-ul digisport.ro.

Messi a generat 23 de milioane € în doar 7 minute, dar PSG nu va încasa niciun ban

  • Cu toate acestea, toți banii vor intra în contul Nike, anunță Football Espana. PSG și sponsorul de echipament sportiv au un acord diferit. PSG nu încasează un procent de 15% din vânzarea tricourilor, așa cum se întâmplă la celelalte cluburi mari. În schimb, PSG încasează an de an 80 de milioane de euro din partea celor de la Nike, indiferent de cât de multe tricouri vinde clubul.

Conform sursei citate, PSG va încerca să schimbe acordul cu Nike în perioada următoare, având în vedere că Messi va juca cel puțin doi ani la Paris.

PSG a vândut până acum, după transferul lui Messi, aproape la fel de multe tricouri ca în 2020. În anul precedent, parizienii au vândut în total circa 226.000 de tricouri.

Nu este prevăzut ca Messi să debuteze sâmbătă, dar PSG îl va prezenta oficial pe starul argentinian pe Parc des Princes, alături de alte patru transferuri ale verii: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi şi Georginio Wijnaldum.

                                                                                             Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines