Jump to content

[Sport] - Khabib s-a retras din MMA și s-a apucat de fotbal. Cu cine a semnat și primele imagini cu luptătorul pe teren


EVERLAST

Recommended Posts

Khabib Nurmagomedov, fost campion UFC la categoria uşoară la arte marţiale mixte (MMA) şi care s-a retras în octombrie 2020, va juca fotbal la echipa FC Legion Dynamo Makhachkala, din liga a treia a Rusiei.

Quote

UFC 242 Khabib v Poirier

Khabib Nurmagomedov s-a apucat de fotbal

  • Luptătorul rus a făcut anunţul suprinzător pe 24 octombrie, după victoria sa asupra americanului Justin Gaethje, la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), prima sa luptă de la moartea, în iulie 2020, a tatălui său, care îi era şi antrenor, ca urmare a unor complicaţii generate de infecţia cu Covid 19.

Respectând promisiunea făcută mamei sale, Nurmagomedov, 32 ani, a părăsit ''cuşca'' după o serie de 13 victorii în UFC, timp de opt ani, palmaresul său total fiind de 29 victorii.

În luna ianuarie, Nurmagomedov a dezvăluit planul său de a începe o carieră în fotbal şi că se antrenează, fiind deschis la oferte.

FC Legion Dynamo Makhachkala, locul trei în acest sezon din liga a treia, a anunţat pe Instagram că a obţinut semnătura lui Nurmagomedov, postând o fotografie în care fostul luptător MMA strângea mâna unui oficial al clubului.

Shamil Lakhiyalov: "Khabib nu are nevoie de bani"

  • În iunie, președintele celor de la FC Legion Dynamo Makhachkala, Shamil Lakhiyalov, a discutat pentru prima dată despre posibilitatea ca Nurmagomedov să semneze cu echipa sa și i-a transmis: "Spune-mi care e prețul tău", după ce fostul campion mondial a spus că va accepta o eventuală ofertă.

Referitor la suma pe care o va primi Nurmagomedov, presa rusă susține că cel supranumit "vulturul" va juca gratuit, iar imaginea sa va atrage sponsori pentru modesta echipă.

"Khabib nu are nevoie de bani, el vrea să joace fotbal din pasiune. Transferul lui Khabib cu clubul nostru va ridica fotbalul din Dagestan", a spus Lakhiyalov, potrivit RT Sport.

                                                                                                  Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines