Jump to content

[Sport] - Celebrul Muhammad Ali are urmaș! Nepotul legendarului campion va debuta în ringul profesionist


EVERLAST

Recommended Posts

În numele...bunicului! Nicolo Ali Walsh, nepotul celebrului Muhammad Ali, va urca în ring pe 14 august pentru primul său meci ca boxer profesionist.

Quote

nico ali

În vârstă de 20 de ani, Nico este fiul lui Rasheda, fiica lui Muhammad Ali din a doua căsătorie. Mama lui s-a opus însă categoric acestei cariere. 

El va încrucișa mănușile la categoria mijlocie cu Jordan Weeks, și el nume nou în box, cu 4 victorii și o înfrângere în palmares.

  • ”M-am apucat de box când bunicul meu a împlinit 70 de ani și toată lumea vorbea numai de el. Până atunci el era doar bunicul meu drag, nu știam că fusese un idol pentru atâția oameni.

M-a ajutat la antrenamente, l-am întrebat cum să ajung un mare boxer, iar el mi-a răspuns: te miști și dansezi tot timpul”, a dezvăluit Nico Ali Walsh.

Nico Ali Walsh: ”Nu pot evita comparațiile cu bunicul meu”

El este singurul nepot care s-a apucat de box - fratele lui, Biaggio, a preferat o carieră în fotbalul american. Doar mătușa lui, Laila Ali, a urcat în ring reușind 25 de victorii între 1998 și 2007.

  • ”Știu că nu puteam evita asocierea cu bunicul meu, indiferent ce sport aș fi practicat. Dar asta e, trebuie să accept povara acestei moșteniri”, a recunoscut Nico Ali Walsh. 
  • El a semnat un contract cu firma Top Rank, condusă de Bob Arum, cel care în 1966 organiza un meci al lui Muhammad Ali.

Muhammad Ali este considerat unul din cei mai mari boxeri din istorie

Legendarul pugilist a fost de 3 ori campion al greilor și a câștigat cel puțin 60 de milioane de dolari în cei 21 de ani în care a urcat în ring.

Muhammad Ali a fost diagnosticat cu maladia Parkinson în 1984 și a încetat din viață în 2016.

Unul dintre marii săi rivali, Joe Frazier, a avut și el un fiu, Marvin, care a devenit pugilist, boxând în anii 80 contra lui Larry Holmes și Mike Tyson.

Nico Ali Walsh speră să profite de atenția creată în jurul lui - el ar urma să semneze un contract la Hollywood, mai ales că este mare fan al filmelor ”Creed”, bazate pe povestea lui Adonis Creed, fiul lui Apollo Creed, cel care era adversarul lui Rocky în filmele lui Sylvester Stallone.

                                                                                                       Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines