Jump to content

[Sport] - Octavian Popescu, al treilea jucător român dorit de Galatasary! Câți bani a cerut Gigi Becali


EVERLAST

Recommended Posts

Olimpiu Moruțan (22 de ani) a semnat deja cu Galatasaray, transfer în urma căruia FCSB se va alege cu 5,7 milioane de euro, dar Gigi Becali mai poate da o lovitură puternică în acest mercato.

Quote

Gigi Becali, patronul FCSB / Foto: Profimedia

Presa din Turcia a anunțat că Fatih Terim îl vrea și pe Octavian Popescu (18 ani), puștiul-minune al roș-albaștrilor.

Gigi Becali i-ar fi anunțat pe bașkanii grupării CIM BOM BOM că vrea pe tânărul fotbalist 15 milioane de euro. Cel mai probabil, de aici au plecat și negocierile pentru un preț final, susțin turcii. 

”Octavian Popescu este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului românesc şi a atras atenţia a mai multor cluburi europene. Fiecare meci jucat de tânărul de 18 ani este urmărit, în format live, de zeci de scouteri”, au punctat jurnaliștii de la takvim.com.

Olimpiu Moruțan a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray și a fost întâmpinat la miezul nopții pe aeroport ca un "pașă". Mulți reprezentanți ai presei turce l-au așteptat pe mijlocașul de 22 de ani, despre care Giovanni Becali a spus că ar trebui să primească tricoul cu numărul 10, după ce a discutat cu Fatih Terim.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că Galatasaray va plăti inițial 4,2 milioane de euro, însă suma totală a transferului poate ajunge la 5,7 milioane de euro, bonusurile din contract putând fi ușor de atins, conform patronului.

Pentru Olimpiu Moruțan (22 de ani) va fi prima experiență în străinătate, după ce a mai jucat la U Cluj și FC Botoșani. El va fi coleg la Galatasaray cu un alt român, mijlocașul Alexandru Cicâldău, care a fost transferat de la Universitatea Craiova, pentru 6,5 milioane de euro.

                                                                                                                              Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines