Jump to content

[SPORT]Florin Tănase va lipsi de la FCSB de la următoarele 9 meciuri! Accidentarea suferită cu CFR e mai gravă decât se aştepta


Tom

Recommended Posts

Florin Tănase a părăsit cantonamentul echipei naţionale din cauza accidentării suferite la meciul CFR Cluj-FCSB, scor 4-1, dar Edi Iordănescu a mai primit o veste proastă: liderul echipei nu va putea ajuta FCSB în următoarele două luni!FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY-OFF LIGA 1 CASA PARIURILOR (3.05.2021)Florin Tănase are entorsă de gradul 2 şi va lipsi de la 9 meciuri ale FCSB-ului.
Dacă Tănase nu are parte de o vindecare spectaculoasă, el va pierde următoarele 7 meciuri pe care FCSB le va disputa în Liga 1, plus unul sau două jocuri din Cupa României.
RMN-ul făcut de căpitanul FCSB după ce a răspuns convocării selecţionerului Mirel Rădoi a scos în evidenţă o entorsă de gradul doi la gleznă. Într-o astfel de situaţie, perioada de refacere este de aproximativ şase săptămâni. Apoi trebuie să recupereze din punct de vedere fizic, astfel că perioada până la revenirea pe gazon se poate lungi până la două luni.
Meciurile de la care va lipsi Florin Tănase din echipa FCSB
Dinamo
U Craiova 1948
Academica Clinceni
Chindia
Mioveni
Farul
FC Argeş
Meci în şaisprezecimile Cupei României
Meci în optimile Cupei României (dacă trece de "16-imi")
Tănase a sperat să fie vorba despre o entorsă mai uşoară şi chiar a forţat lucrurile şi a continuat derby-ul din Ardeal, în care gazdele conduceau cu 1-0 prin reuşita lui Omrani.
A mai rezistat doar un sfert de oră şi a ieşit, iar în această dimineaţă a părăsit cantonamentul echipei naţionale după ce RMN-ul realizat a confirmat că nu poate fi apt de joc la niciunul dintre meciurile din preliminariile CM 2022, cu Islanda (2 septembrie, în deplasare), cu Liechtenstein (5 septembrie, pe teren propriu) şi Macedonia de Nord (8 septembrie, în deplasare).

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines