Jump to content

[SPORT]Dinamo, aproape de un acord cu Legia Varșovia pentru Deian Sorescu! Pentru ce sumă se face transferul


Tom

Recommended Posts

Deian Sorescu are șanse importante să plece de la Dinamo în această perioadă de mercato.Deian Sorescu, fotbalistul lui Dinamo / Foto: Sport PicturesCel mai bun marcator al formației din ”Ștefan cel Mare” poate schimba campionatul, deși a fost dorit inclusiv de FCSB, și să ajungă în Polonia, Legia Varșovia negociind în această perioadă cu Dinamo pentru transfer.Dinamo, aproape de un acord cu Legia Varșovia pentru transferul lui Deian Sorescu.
 

Potrivit publicației poloneze Sport, tratativele dintre cele două cluburi sunt într-un stadiu avansat, iar transferul se poate face în următoarea perioadă.

Dinamo a cerut 1 milion de euro pentru a-l lăsa pe Deian Sorescu să plece, sumă pe care Legia nu este dispusă să o accepte. Totuși, sursa citată anterior transmite că diferența dintre cerere și ofertă în aceste momente este foarte mică, astfel că mutarea are șanse mari să se facă pentru o sumă ce se învârte în jurul a 900.000 de euro.

Deian Sorescu a fost cel mai important fotbalist al lui Dinamo stagiunea trecută, iar evoluțiile consistente au fost repetate și în startul acestei campanii, când fotbalistul care poate acoperi toată banda dreaptă a punctat de cinci ori în cele șapte apariții avute în Liga 1.
Gigi Becali a făcut o ofertă pentru Deian Sorescu.
 

FCSB a făcut, de asemenea, o ofertă pentru Deian Sorescu.

Gigi Becali era dispus să achite maximum 750.000 de euro pentru a-l aduce pe mijlocaș la FCSB, sumă pe care Dinamo nu a dorit să o accepte.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines