Jump to content

[SPORT]Barcelona s-a înțeles cu Edinson Cavani în privința unui transfer! Care este poziția celor de la Manchester United


Tom

Recommended Posts

Transferul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) la Manchester United a făcut deja prima "victimă", însă și alți fotbaliști și-ar dori să plece de pe Old Trafford după venirea portughezului.edinson cavaniDupă Daniel James, al doilea jucător care vrea să-i părăsească pe "diavolii roșii" este Edinson Cavani. Șeptarul vicecampioanei Angliei nu mai este prima variantă a lui Ole Gunnar Solskjaer pentru postul de atacant, iar acesta ar putea pleca la Barcelona.
 

Ronald Koeman a declarat recent, în repetate rânduri, că și-ar mai dori un atacant în lot, după accidentarea lui Sergio Aguero.  Jurnalistul spaniol Gerard Romero a anunțat marți, pe contul personal de Twitter, că fotbalistul uruguayan și clubul catalan au ajuns la o înțelegere în privința unui transfer.

Cu toate acestea, Manchester United nu ar fi dispusă să îl lase să plece, deoarece atacă titlul și dorește să aibă un lot cât mai consistent. Barcelona mai are la dispoziție doar câteva ore pentru a-i convinge pe englezi să-i dea drumul lui Cavani, al cărui contract expiră vara viitoare.
6 milioane de euro este cota de piață a lui Edinson Cavani, potrivit celor de la Transfermarkt.

Daniel James, vândut de Manchester United la Leeds.
Daniel James va fi vândut la rivala Leeds United, care a ajuns deja la un acord cu Manchester United pentru perfectarea mutării, anunță BBC. Leeds a acceptat să plătească 35 de milioane de euro pentru transferul lui Daniel James, care devine, astfel, cel mai scump transfer din istoria clubului.

Până la aducerea lui Daniel James, recordul pentru cel mai scump fotbalistul cumpărat vreodată de Leeds îi aparținea spaniolului Rodrigo, transferat de la Valencia în vara anului trecut, pentru 30 de milioane de euro.

Daniel James juca la Manchester United din vara anului 2019, când a fost cumpărat de la Swansea pentru 18 milioane de euro. Stagiunea precedentă, mijlocașul de bandă galez a bifat 26 de apariții pentru formația antrenată de Ole Gunnar Solskjaer, reușind cinci goluri și două pase decisive.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines