Jump to content

[SPORT]C'est fini! Telenovela transferului lui Mbappe s-a încheiat, cu câteva ore înainte de finalul perioadei de MERCATO


Tom

Recommended Posts

PSG a învins-o în deplasare pe Reims, scor 2-0, și a ajuns la 4 victorii în primele 4 etape din Ligue 1.Messi Ceremony and PSG match game, Parc des Princes stadium in Paris, France - 14 Aug 2021

Kylian Mbappe rămâne la PSG.
Kylian Mbappe a reușit o dublă și a fost eroul parizienilor, la care a debutat și Leo Messi.

La finalul partidei, antrenorul celor de la PSG, Mauricio Pochettino, a pus capăt telenovelei plecării lui Kylian Mbappe, jucător dorit insistent de Real Madrid.

"Kylian Mbappe este jucătorul nostru, știți că industria fotbalului este plină de zvonuri. Președintele nostru și directorul sportiv au fost foarte clari. Mbappe este cu noi. Sunt foarte fericit, este unul dintre cei mai importanți jucători din lume", a declarat Mauricio Pochettino.

Fereastra de MERCATO din marile campionate europene se închide pe 31 august, la ora 23:59. Conform oficialilor celor de la PSG, Kylian Mbappe va continua la Paris și în acest sezon, dar Real Madrid încă speră într-o minune.

Ce a postat Kylian Mbappe după Reims - PSG 0-2
Kylian Mbappe, care mai are un an de contract cu PSG, și-a dorit foarte mult transferul la Real Madrid în această vară, însă pare resemnat cu faptul că șefii grupării pariziene nu vor să renunțe la el.

După "dubla" de Duminică seară, atacantul francez a postat un mesaj elocvent pe rețelele sociale: "3 puncte, 2 goluri...seara perfectă".

 

Link to comment
Share on other sites

Inainte sa postezi citeste regulamentul. Acesta va fi singurul avertisment verbal. Next warn!

╔► Fost Administrator Elders Romania
╠► Counter-Strike server Zombie Plague Custom >> zp.elders.ro

╚►You can contact me at discord Parintele#8664, TS3, message on the Forum or gmail <pauliulian.forum@gmail.com>

                                             

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines