Jump to content

[SPORT]Alexandru Crețu a semnat cu Universitatea Craiova! Ce număr va purta


Tom

Recommended Posts

Alexandru Crețu (29 de ani) este oficial jucătorul Universității Craiova.cretuOltenii au anunțat că mijlocașul pus pe liber de FCSB va purta numărul 14 și a semnat un contract valabil pe 3 ani, cu opțiune de prelungire pe încă un an.
Cum i-a schimbat Sorin Cârțu cariera lui Alexandru Crețu: "În viața ta să nu mai joci acolo"
"Mai mult ca sigur se face Crețu, Houri e sigur. Două transferuri bune! Pe Crețu îl știu, am lucrat cu el o lună la Poli Iași. Sunt antrenorul care l-a pus să joace mijlocaș central. I-am zis: <<În viața ta să nu mai concurezi pe alt post, nici fundaș central, nici fundaș dreapta>>.
Când l-am văzut fundaș central la FCSB... E mult mai bun ca mijlocaș central, mai are anumite deconectări în timpul meciului, cum a fost cu Rapid. I-am zis să se bage la mijloc, pentru că mai poate să greșească acolo. Ca mijlocaș central defensiv a și dat cel mai bun randament, pe poziția asta l-au transferat de la Iași", a spus Cârțu, la Fotbal Club, în direct la Digi Sport.
Alexandru Crețu nu a mai ajuns la Sepsi.

Crețu a negociat intens cu Sepsi OSK după despărțirea de FCSB, însă cele două părți nu au ajuns la un acord.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf l-a dorit foarte mult pe Crețu, iar acesta este acum aproape să vină sub comanda sa. Crețu ar putea să devină al doilea jucător de la FCSB adus de Reghecampf la Craiova, după Ionuț Vînă.

Alexandru Crețu a evoluat în doar șapte partide pentru FCSB, ultima în derby-ul cu Rapid, la finalul căruia Gigi Becali anunța că fotbalistul nu va continua la echipă. Stipe Vucur, al doilea jucător care și-a reziliat recent contractul, a bifat trei apariții în tricoul vicecampioanei.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/oficial-alexandru-cretu-a-semnat-cu-universitatea-craiova-ce-numar-va-purta-1249725

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines