Jump to content

[SPORT]Hagi a vorbit despre Moruțan și Cicâldău după amicalul Galatasaray - Farul 1-3


Tom

Recommended Posts

Farul a câștigat amicalul cu Galatasaray de la Istanbul, scor 3-1, iar Gheorghe Hagi a acordat la final un interviu pentru presa din Turcia.cicaldau morutan

Întrebat despre Moruțan și Cicâldău, Hagi a vorbit sincer: "Moruțan este un tânăr foarte talentat, cu perspectivă mare. Trebuie puțină răbdare cu el, ca să se adapteze la ritmul și intensitatea jocului. E un jucător bun, este nevoie de răbdare.

Cicâldău și Moruțan sunt doi jucători foarte interesanți și cred că au demonstrat în primele două etape că merită să fie aici", a spus Gheorghe Hagi, după amicalul Galatasaray - Farul.
Notele primite de Moruțan și Cicâldău, după Kasimpasa - Galatasaray: "Doi jucători grozavi!".

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au avut prestații foarte bune pentru Galatasaray în meciul de campionat cu Kasimpasa, din runda a treia, scor 2-2.

Moruțan, la debutul său pentru Galatasaray, a reușit o pasă de gol pentru Alexandru Cicâldău și a avut o contribuție importantă și la a doua reușită a echipei sale. Fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova a fost pe teren doar o repriză, în timp ce Moruțan a jucat timp de 72 de minute.

Moruțan a primit nota 7,3 pe portalul WhoScored. Fostul jucător de la FCSB a reușit, pe lângă pasa decisivă, trei driblinguri, două deposedări, iar 83% dintre pasele sale au fost reușite.

Cicâldău a fost notat cu 7,1, mijlocașul având două șuturi pe poartă și un procentaj al paselor reușit de 81%. Cea mai mare notă de la Galatasaray, 7,6, a fost obținută de Kerem Akturkoglu, care a marcat al doilea gol. În spatele turcului s-au aflat cei doi români.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/hagi-a-vorbit-despre-morutan-si-cicaldau-dupa-amicalul-galatasaray-farul-este-nevoie-de-rabdare-1256489

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines