Jump to content

[SPORT]Alex Ioniţă şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj şi a bătut palma cu noua sa echipă


Tom

Recommended Posts

Alex Ioniţă (26 de ani) a încheiat conturile cu CFR Cluj în ultima zi înaintea încheierii perioadei de transferuri în România.1.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-ACS BERCENI, LIGA 2 (27.11.2013)

Fotbalistul este aşteptat cu braţele deschise de Rapid, cu care este gata să înceapă antrenamentele organizate după ce semnează contractul în privinţa căruia s-a ajuns la un acord.

După un an de la momentul în care nu a mai putut juca din cauza suspendării primite de la ANAD, alături de Seto şi de Fatai, colegii săi de la Astra, Alex Ioniţă va putea juca la orice echipă din data de 30 septembrie 2021.

Alex Ioniţă a reziliat contractul cu CFR Cluj şi a bătut palma cu Rapid
Ioniţă îşi doreşte atât de mult să revină pe gazon şi mai ales la Rapid încât a renunţat la o mică avere doar pentru a se despărţi definitiv de echipa din Ardeal care l-a împrumutat la Universitatea Craiova şi la Astra în ultimii doi ani, înaintea apariţiei problemei cu Agenţia Naţionala AntiDoping.

100.000 de euro este valoarea actuală a lui Alex Ioniţă pe transfermarkt.de
1,5 milioane de euro a fost cea mai mare cotă a lui Ioniţă
un milion de euro a plătit CFR Cluj celor de la Astra pe Ioniţă în 2018. Mai avea contract cu CFR până pe 30 iunie 2022
Ioniţă a crescut la juniorii Rapidului, dar pentru prima echipă a jucat doar 28 de meciuri înainte să fie cedat la Astra pentru 500.000 de euro, în 2014
Alex Ioniţă şi-a tatuat numele Rapidului.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/alex-ionita-si-a-reziliat-contractul-cu-cfr-cluj-si-a-batut-palma-cu-noua-sa-echipa-1259469

 

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines