Jump to content

[SPORT]Erling Haaland, după hattrick-ul cu Gibraltar: "Nu marchez suficient de mult!" Ce și-a propus atacantul norvegian


Tom

Recommended Posts

Erling Haaland (21 de ani) a înscris recent un hattrick pentru naționala Norvegiei, în meciul cu Gibraltar, 5-1, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.haaland

Erling Haaland a marcat un hattrick pentru Norvegia, dar tot nu este mulțumit.
Atacantul Borussiei Dortmund a ajuns, astfel, la 12 goluri în doar 15 selecții pentru selecționata țării scandinave. Cu toate acestea, într-un interviu acordat la finalul meciului cu Gibraltar, Haaland s-a arătat nemulțumit de evoluția avută până acum pentru Norvegia.

"Mă apropii de o rație de un gol pe meci, dar nu marchez suficient de mult. Cred că ar trebui să am mai multe goluri decât meciuri jucate. Cred că vă puteți imagina către ce tind (n.r. recordul de goluri pentru naționala Norvegiei - 33)", a spus Haaland.

Atacantul a reușit să aibă o rație de goluri pe meci de 1 în sezonul trecut pentru Borussia Dortmund, înregistrând 41 de reușite în tot atâtea partide disputate pentru galben-negri.
Erling Haaland este ținta principală a celor de la Manchester United pentru vara viitoare
Deși vicecampioana Angliei are cinci candidați serioși pentru postul de atacant central (n.r. Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford, Edinson Cavani, Anthony Martial și Mason Greenwood), aceasta mai vrea să facă o adiție importantă vara viitoare în compartimentul ofensiv.
 

Conform celor de la ESPN, Erling Haaland este ținta principală a "diavolilor roșii" pentru vara viitoare. Norvegianul va avea o clauză de reziliere de doar 75 de milioane de euro, un "chilipir" având în vedere valoarea acestuia și prețurile cerute de cluburi în această perioadă pentru fotbaliștii lor.

Totuși, Manchester United are concurență serioasă pentru semnătura lui Haaland. PSG, Chelea, Bayern și Real Madrid sunt doar câteva echipe care urmăresc cu atenție situația acestuia, deși este limpede că aproape fiecare club uriaș din Europa ar fi dispus să plătească această sumă pentru un jucător de calibrul său.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/fotbal-international/erling-haaland-dupa-hattrick-ul-cu-gibraltar-nu-marchez-suficient-de-mult-ce-si-a-propus-atacantul-norvegian-1260851

 

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines