Jump to content

[SPORT]Marseille este împotriva sancțiunilor acordate pentru bătaia generală din Nice - OM. Ce îi nemulțumește și ce vor să facă


Tom

Recommended Posts

Comisia de Disciplină din Franța a oferit joi dimineață primele verdicte după bătaia generală iscată la meciul dintre Nice și Olympique Marseille.profimedia-0628355261

Oficialii francezi au hotărât că meciul se va relua de la scorul de 0-0, din minutul 1. De asemenea, în tabăra lui Marseille s-au împărțit mai multe suspendări: jucătorii Payet și Gonzalez vor sta pe bară o etapă, respectiv două, iar preparatorul fizic care s-a luat la bătaie cu suporterii lui Nice a primit o sancțiune valabilă pentru tot restul sezonului.

Marseille nu este mulțumită de sancțiunile acordate după bătaia generală din meciul cu Nice
La scurt timp după pronunțarea deciziei, Marseille a oferit o reacție prin vocea directorului de comunicare al clubului, Jacques Cardoze. Reprezentantul a declarat faptul că echipa nu este mulțumită de sancțiuni și că ar putea face apel săptămâna viitoare. 

"Ne așteptam ca, în privința violențelor, Liga Profesionistă de Fotbal să dea un exemplu mai important, pentru ca evenimentele să nu se mai întâmple din nou. Nu o să intru în problema legată de puncte. Dar meciul trebuie câștigat de Marseille (n.r. la masa verde).

OM va decide la începutul săptămânii viitoare dacă va fi nevoie să facă apel, după ce se va consulta cu departamentul legal. Avem nevoie de explicațiile comisiei disciplinare. Cât despre arbitru, a fost foarte respectuos în dezbaterile purtate. A spus că jocul nu trebuia relua niciodată. A primit de două ori mesaje din partea unui delegat al Ligii, care i-a cerut să reia meciul, un delegat care e posibil să fi avut parte de presiuni din partea prefectului. Arbitrul este singurul șef de pe teren și el a decis că meciul nu ar fi trebuit să se reia", a explicat oficialul.
 

Nice - OM se va rejuca de la 0-0, din minutul 1. Asistentul lui Sampaoli a fost suspendat un an.
Gazdelor le-a fost luat un punct, iar un altul este suspendat temporar pentru că este analizată oportunitatea unei a doua depunctări. De asemenea, Nice va disputa trei jocuri pe teren propriu fără spectatori.

Dintre jucători, Payet şi Alvaro Gonzalez (inamicul lui Neymar), ambii de la Marseille, au fost sancţionaţi. Francezul va sta o etapă, iar fundaşul spaniol două, după ce Payet a aruncat în spectatori cu sticla care îl lovise în spate, în timp ce Gonzalez a aruncat şi el obiecte spre suporterii gazdelor.

Cea mai drastică sancţiune a primit-o Pablo Fernandez, preparatorul fizic al lui OM, cel care l-a făcut KO pe un ultras la echipei Nice. Ajutorul lui Sampaoli este suspendat pentru tot restul sezonului!
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/ligue-1/marseille-este-impotriva-sanctiunilor-acordate-pentru-bataia-generala-din-nice-om-ce-ii-nemultumeste-si-ce-vor-sa-faca-1262223

 

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines