Jump to content

[SPORT]Constantin Budescu le-a făcut deja o promisiune fanilor lui FCSB, după revenirea la echipă. Mesajul postat pe internet


Tom

Recommended Posts

Constantin Budescu (32 de ani) a revenit la FCSB după aproximativ trei ani, semnând un contract valabil pe două sezoane cu echipa roș-albastră.FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-SS LAZIO ROMA, LIGA EUROPA (15.02.2018)

Mijlocașul a început deja antrenamentele cu formația pregătită de Edi Iordănescu, însă a fost lovit de ghinion chiar la prima sesiune de pregătire. Fotbalistul a fost nevoit să părăsească baza de pregătire mai devreme, deoarece s-a lovit la gleznă, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo.

Derby-ul României, FCSB - Dinamo este programat duminică, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sau pe www.digisport.ro, pentru abonații RCS & RDS.

Constantin Budescu le-a transmis un mesaj fanilor lui FCSB, după revenirea la echipă
Cu toate acestea, mijlocașul ofensiv s-a arătat foarte optimist după revenirea la echipa patronată de Gigi Becali și a ținut să transmită un mesaj de mulțumire fanilor roș-albaștri pe contul său personal de Instagram, asigurându-i și de faptul că va face performanță la club.

"Mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje. Mulțumesc tuturor pentru susținere. Vă îmbrățișez cu drag și vă așteptăm la stadion, o să facem lucruri minunate împreună", a transmis fotbalistul pe internet.

Constantin Budescu, revenire la FCSB după trei ani
Constantin Budescu a revenit la FCSB după trei ani în care a mai jucat la Al-Shabab, unde Gigi Becali l-a vândut în schimbul a 2.5 milioane de euro, Astra Giurgiu și FC Damac.

În prima perioadă petrecută la clubul lui Gigi Becali, între iulie 2017 și iulie 2018, Constantin Budescu a bifat 37 de meciuri jucate, reușind 13 goluri și 12 pase decisive.

Gigi Becali l-a convins pe Constantin Budescu să revină la FCSB cu un salariu important pentru nivelul Ligii 1, 20.000 de euro pe lună, și o primă de instalare de 200.000 de euro. Mijlocașul ofensiv a semnat cu ”roș-albaștrii” un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/constantin-budescu-le-a-facut-deja-o-promisiune-fanilor-lui-fcsb-dupa-revenirea-la-echipa-mesajul-postat-pe-internet-1262243

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines