Jump to content

[SPORT]Faza zilei vine din Bundesliga! Puștiul lui Dortmund a prins o bere cu o singură mână și a dat-o pe gât


Tom

Recommended Posts

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund 3-4 a fost cel mai spectaculos meci al zilei din Bundesliga, iar partida de pe BayArena a adus o fază neobișnuită, care l-a avut în prim plan pe puștiul Jude Bellingham.bellingham 2

Faza zilei vine din Bundesliga! Puștiul lui Dortmund a prins o bere cu o singură mână și a dat-o pe gât
Dortmund a revenit de trei ori după ce a fost condusă, prin dubla lui Erling Haaland și reușita lui Raphael Guerreiro, iar starul norvegian al Borussiei a dat lovitura de grație în minutul 77, când a transformat un penalty.

Haaland a mers să sărbătorească în fața fanilor lui Bayer Leverkusen, iar Bellingham s-a urcat în spatele norvegianului. Mijlocașul englez, care a împlinit 18 ani în luna iunie, a prins cu o singură mână un pahar aruncat din tribună și a băut din berea respectivă. 

După meci, Bellingham a dezvăluit că este pentru prima dată când încearcă să bea bere: "Ziua perfectă pentru prima mea bere! Nu sunt fan. Noroc!", a scris englezul, pe Twitter.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/bundesliga/faza-zilei-vine-din-bundesliga-pustiul-lui-dortmund-a-prins-o-bere-cu-o-singura-mana-si-a-dat-o-pe-gat-1265665

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines