Jump to content

[SPORT]Cristiano Ronaldo s-a descărcat imediat după meciul de vis de la Manchester United! Mesajul portughezului


Tom

Recommended Posts

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a jucat primul meci după revenirea la Manchester United, sâmbătă, contra lui Newcastle, scor 4-1, în runda a patra din Premier League, reușind să marcheze două goluri pentru echipa sa.Manchester United v Newcastle United, Premier League, Football, Old Trafford, Manchester, UK - 11 Sep 2021Cristiano Ronaldo s-a descărcat imediat după meciul de vis de la Manchester United! Mesajul portughezului
După acest meci, Cristiano Ronaldo (36 de ani și 218 zile) a devenit cel mai în vârstă jucător care marchează o dublă în Premier League, după Graham Alexander (Burnley, 38 de ani și 182 de zile), în 2010, potrivit Opta. Portughezul a fost urmărit din tribune și de mama sa, care nu și-a putut stăpâni emoțiile.
La câteva minute după victoria de pe Old Trafford, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe Instagram în care le mulțumește fanilor pentru primire și îi îndeamnă să fie optimiști. Portughezul și-a exprimat din nou bucuria legată de revenirea sa în Premier League, la Manchester United.
 

"Revenirea mea pe Old Trafford a fost o șansă de a ne aduce aminte motivul pentru care acest stadion este cunoscut sub numele de 'Teatrul Viselor'. Pentru mine a fost întotdeauna un loc magic, unde poți obține tot ce ți-ai stabilit.

Alături de toți coechipierii mei și de susținerea impresionantă primită din tribune, mergem înainte cu încrederea și optimismul că vom sărbători împreună la final.

Sunt mândru că am revenit la Manchester United și că joc din nou în Premier League, dar, mai presus de toate, sunt fericit că îmi pot ajuta echipa.

Hai, Diavolilor!", a scris Ronaldo, pe Instagram.
 

Manchester United - Newcastle 4-1, cu ”dublă” Cristiano Ronaldo
Aflat la primul meci de la semnarea contractului cu Manchester United, Cristiano Ronaldo a deschis scorul pe ”Old Trafford” în minutul doi al prelungirilor primei părți, când a reluat în plasă un balon respins în față de portarul Frederick Woodman la șutul lui Mason Greenwood.

La 11 minute de la reluare, Newcastle a reușit să restabilească egalitatea, prin Javier Manquillo, dar tabela de marcaj a stadionului ”Old Trafford” din Manchester a arătat 1-1 doar șase minute.

În minutul 62, Luke Shaw l-a lansat pe Cristiano Ronaldo spre poarta adversă, portughezul și-a depășit adversarul direct din preluare, a pătruns în suprafața de pedeapsă și l-a învins pe Frederick Woodman cu o execuție în forță.

La fel ca în cazul primului gol, Cristiano Ronaldo a savurat la maximum momentul și a sărbătorit în stilu-i caracteristic reușita, spre entuziasmul fanilor prezenți în tribune.

Scorul final al partidei a fost stabilit de Bruno Fernandes, care a marcat în minutul 80, și Jesse Lingard, autorul unui gol înscris în minutul 92, din pasele lui Paul Pogba.

În urma rezultatului de pe ”Old Trafford”, Manchester United a ajuns la 10 puncte acumulate în patru runde și este lider în Premier League, în timp ce Newcastle a rămas cu un singur puncte și ocupă poziția a 19-a, penultima.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/premier-league/cristiano-ronaldo-s-a-descarcat-imediat-dupa-meciul-de-vis-de-la-manchester-united-mesajul-portughezului-1265395

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines