Jump to content

[SPORT]Ronald Koeman, ajutat de un star de la Bayern Munchen înaintea meciului din Champions League


Tom

Recommended Posts

Bayern Munchen a învins RB Leipzig cu scorul de 4-1, în etapa cu numărul patru din Bundesliga.firo Champions League 08/14/2020 1/4 quarter final FC Bayern Munich, Muenchen, Munich - FC Barcelona 8: 2. jubilation, Thiago ALCANTARA, FCB 6 Lucas HERNANDEZ (FCB 21) Corentin TOLISSO, FCB 24 Kingsley COMAN, FCB 29 Thomas MUELLER, MULLER, FCB 25 Robert L

Pentru bavarezi, urmează duelul cu FC Barcelona din grupele UEFA Champions League, care poate fi urmărit marți, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Ronald Koeman, ajutat de un star de la Bayern Munchen înaintea meciului din Champions League.
La finalul partidei cu RB Leipzig, Thomas Muller a fost întrebat despre meciul cu FC Barcelona, mai ales că gruparea catalană a rămas în această vară fără cel mai mare star, Lionel Messi, căruia nu i-a putut fi reînnoit contractul și care a ales să semneze cu Paris Saint Germain.

Muller este de părere că, deși sextuplul câștigător al Balonului de Aur nu mai este jucătorul Barcelonei, duelul cu formația blaugrana va fi la fel de dificil.

Jucătorul de la Bayern Munchen i-a dat și un sfat lui Ronald Koeman înaintea partidei din Champions League. Muller consideră că, dacă nu mai beneficiază de serviciile lui Messi, Barcelona trebuie să pluseze în compartimentul defensiv.

”Dacă echipa a rămas fără Lionel Messi, poate ar trebui să folosească un jucător cu un stil mult mai defensiv. Nu știu la ce să mă aștept, sincer”, a declarat Thomas Muller.
În urmă cu un an, Barcelona a suferit o înfrângere rușinoasă, în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Atunci, Bayern Munchen învingea cu scorul de 8-2, iar Muller era desemnat ”Jucătorul Meciului”.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/fotbal-international/ronald-koeman-ajutat-de-un-star-de-la-bayern-munchen-inaintea-meciului-din-champions-league-1265691

  • Like 1

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines