Jump to content

[Sport] - Elementul de siguranță care i-a salvat viața lui Hamilton în accidentul cu Verstappen, de la Monza: "Sunt foarte norocos"


EVERLAST

Recommended Posts

Lewis Hamilton (Mercedes) și Max Verstappen (Red Bull) s-au ciocnit în Marele Premiu al Italiei, iar britanicul a scăpat cu viață din accident datorită elementului de protecție pentru cap, cunoscut drept "halo".

Quote

Formula 1 Championship Formula 1 Heineken Gran Premio D'italia 2021, Italian Grand Prix, 14th round of the 2021 FIA Formula One World Championship, Monza, Italy - 12 Sep 2021

Reluările de la Monza au arătat că monopostul lui Max Verstappen a ajuns la un moment dat deasupra lui Hamilton, ia haloul l-a salvat pe pilotul Mercedes. Dacă elementul de siguranță nu ar fi existat, Verstappen ar fi aterizat pe capul rivalului său.

Lewis Hamilton și Toto Wolff laudă haloul: "Slavă Domnului că există"

Șeful echipei Mercedes, Toto Wolff, a vorbit despre importanța haloului după ce a văzut accidentul de la Monza: "Cu siguranță haloul i-a salvat viața lui Lewis. Ar fi fost un accident oribil și nici nu vreau să mă gândesc prea mult la așa ceva, este foarte bine că există haloul", a spus Wolff.

Lewis Hamilton l-a aprobat pe Toto Wolff: "Mă simt foarte norocos. Slavă Domnului că există elementul halo, care m-a salvat şi mi-a salvat gâtul. Sunt foarte recunoscător că încă sunt aici. Mă simt incredibil de binecuvântat că cineva m-a vegheat astăzi", a spus Lewis Hamilton, după cursă.

El a menţionat că nu a mai avut parte de un astfel de accident. “Nu cred că am mai fost lovit în cap de o maşină. Este un mare şoc pentru mine. Ne asumăm riscuri şi doar atunci când trăieşti aşa ceva îţi dai seama cât de fragili suntem cu toţii”, a afirmat britanicul.

                                                                                                                                   Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines