Jump to content

[Sport]Gică Hagi a găsit atacant pentru echipa națională: ”Lumea spunea că are probleme mentale, nu-i adevărat!”


Tom

Recommended Posts

Farul s-a impus categoric în partida cu Academica Clinceni, 5-0, în care au marcat Jefte Betancor, hattrick, Adrian Petre și Enes Sali.Adi Petre, atacantul de la Farul / Foto: Sport PicturesLa finalul partidei de la Constanța, Gheorghe Hagi a vorbit despre situația atacantului care, până la venirea la Farul, a traversat un sezon și jumătate cu evoluții modeste și fără realizări la FCSB, Cosenza și Farul.
Adrian Petre, soluție pentru echipa națională
Managerul formației constănțene le-a răspuns celor care transmiteau că forma slabă a lui Adrian Petre este cauzată de o problemă mentală, susținând că singura carență a atacantului format de UTA Arad este de natură fizică, situație care, odată rezolvată, îl poate transforma pe jucătorul de 23 de ani într-o soluție și pentru echipa națională, care a suferit la acest capitol la ultima acțiune.
 

”Când l-am cunoscut, toată lumea spune că are probleme mentale, că nu mai credea în el. Eu am zis că nu-i adevărat, am zis că are nevoie de pregătire fizică, iar când va fi bine fizic, va fi un golgheter. El caută bine poarta, are execuții. Cu fiecare săptămână ce trece, îi dăm minute mai multe.

El avea probleme fizice, nu de altă natură. Poate fi un atacant și pentru echipa națională, trebuie să căutăm toți, nu doar eu. Avem nevoie de atacant, nu putem sta doar în Denis sau Keșeru. Trebuie să găsim și tineri, dar trebuie și răbdare”, a declarat Gheorghe Hagi.

Odată cu reușita cu Academica Clinceni, Adrian Petre a ajuns la trei goluri marcate în acest sezon de Liga 1.

Gheorghe Hagi, mulțumit după victoria cu Academica Clinceni
În ceea ce privește duelul cu Academica Clinceni, Gheorghe Hagi nu a putut avea decât cuvinte de laudă pentru prestația fotbaliștilor pe care îi antrenează.

”Știam că trebuie să-i desfacem, că e o echipă care mereu ne-a pus probleme. Acum am avut răbdare, am construit bine, am reacționat bine la minge pierdută. Am reușit un meci bun, am marcat goluri. Se cunoaște când jucăm acasă, o facem mai bine decât în deplasare. Se simte și prezența suporterilor.

Cred că avem o echipă bună în apărare, avem și oamenii de pe bancă, care ne-au ajutat astăzi. Sunt mulțumit de lot.

Arătăm bine, mai trebuie să apară și ceilalți jucători, care n-au dat cel mai bun randament până acum. Mai sunt și cei tineri, cărora vrem să le dăm spațiu. Ăsta e clubul nostru, vrem să producem în continuare, avem o academie bună, care e campioană. Jucătorii tineri ne forțează să le dăm spațiu.

Enes e și la juniori, și la națională. Trebuie să avem grijă de el, este doar un copil. Sunt mulțumit, ar fi culmea să nu fiu”, a declarat Gheorghe Hagi.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/gica-hagi-a-gasit-atacant-pentru-echipa-nationala-lumea-spunea-ca-are-probleme-mentale-nu-i-adevarat-1268629

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines