Jump to content

[Sport]Hotărâre drastică luată de Manchester City în privința lui Benjamin Mendy, fotbalistul arestat pentru viol


Tom

Recommended Posts

Benjamin Mendy (27 de ani) a fost închis la finalul lunii august sub acuzarea de viol și agresiune sexuală. Manchester City, clubul de care aparține campionul mondial, a luat o hotărâre drastică în legătură cu fundașul lateral francez.benjamin-mendy

După ce inițial ”cetățenii” l-au suspendat pe Mendy, ”până la lămurirea situației”, Manchester City a decis să nu-și mai asocieze imaginea cu fundașul stânga din Hexagon și a retras de la vânzare toate produsele cu numele său, din magazinul on-line al clubului de pe Etihad.

75 de meciuri, 2 goluri și 12 pase decisive a adunat Mendy la Manchester City.
57,5 milioane de euro este suma pe care ”cetățenii” au plătit-o pentru transferul fundașului francez de la Monaco, în 2017.
Manchester City a retras de la vânzare toate articolele cu numele lui Benjamin Mendy
Cu toate acestea, francezul figurează încă în lotul lui Pep Guadiola pe site-ul oficial al lui Manchester City, anunță presa din Anglia.

Benjamin Mendy a ajuns în arest după ce a fost acuzat că a agresat sexual trei femei, dintre care una minoră, la casa sa, în urmă cu 10 luni. Fotbalistul a vrut să iasă pe cauțiune, dar cererea sa a fost refuzată.

20 de milioane de euro este cota de piață a lui Benjamin Mendy, în scădere cu peste 50% față de cota pe care o avea în decembrie 2018 (45 de milioane de euro).
Le Havre, Marseille și Monaco sunt celelalte formații pentru care a mai evoluat Benjamin Mendy.
Manchester City, fără Mendy, va începe o nouă cursă spre trofeul UEFA Champions League miercuri, de la ora 22:00, în compania lui RB Leipzig. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4. În sezonul trecut, trupa lui Guardiola s-a oprit în finală, fiind învinsă de Chelsea, 1-0.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/premier-league/hotarare-drastica-luata-de-manchester-city-in-privinta-lui-benjamin-mendy-fotbalistul-arestat-pentru-viol-1269357

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines