Jump to content

[Sport]La aproape 40 de ani, Ibrahimovic nu concepe să rateze derby-ul Juventus - Milan, chiar dacă e accidentat. Ce face zilnic


Tom

Recommended Posts

Chiar dacă are aproape 40 de ani și a trecut recent prin câteva accidentări, Zlatan Ibrahimovic nici nu se gândește să rateze derby-ul Juventus - Milan, de duminică, de la ora 21:45, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 2.Juventus v AC Milan - Serie A

Zlatan Ibrahimovic are dureri la tendonul lui Ahile.
După ce s-a recuperat miraculos în doar 4 luni în urma unei accidentări la genunchi, starul suedez de la Milan are acum alte probleme. Potrivit publicației Gazzetta dello Sport, atacantul are tendonul stâng al lui Ahile inflamat, iar acesta a fost și motivul pentru care a ratat duelul cu Liverpool, din Champions League.

Însă milanezii i-au făcut program separat lui Ibra, care va fi monitorizat zilnic pentru a vedea cum evoluează refacerea. Sursa citată susține că "problema este una delicată", însă dacă nu va simți dureri, el va putea juca împotriva lui Juve.

Ibrahimovic ar putea juca pentru Milan în derby-ul cu Juventus
Practic, Zlatan nu a suferit vreo lovitură, o entorsă, sau o întindere, așa că nu este vorba despre ceva care poate fi cuantificat așa ușor atunci când vorbim de refacere. Numai că durerea este la piciorul stâng, același unde a fost operat în iunie, chiar dacă locul este diferit.E posibil însă ca, din această cauză, tendonul lui Ahile stâng să fie mai slăbit decât cel drept, iar de aici poate veni și inflamația.
 

În iunie, Ibrahimovic a suferit o artroscopie la genunchi, pentru a fi curățate resturile ligamentare, după accidentarea suferită pe 9 mai.

Zlatan este monotorizat permanent
Medicii au încercat o terapie conservatoare, dar nu a fost suficient. Asta pentru că Zlatan, care s-a refăcut miraculos în doar 4 luni și a jucat în ultima jumătate de oră a meciului cu Lazio, a simțit dureri la final, însă nu la locul operat, ci la tendonul lui Ahile.

Cu toate acestea, în acea jumătate de oră, suedezul a înscris în meciul cu Lazio, câștigat de Milan cu 2-0. Chiar dacă nu a jucat cu Liverpool, Zlatan a făcut aproape tot antrenamentul premergător meciului.

Mai mult, Ibra, la 39 de ani și 344 de zile, a devenit cel mai în vârstă stranier care dă gol în Serie A. 

Așadar, în aceste câteva zile, când Zlatan va fi monitporizat în permanență, el va face parțial tratament și parțial activitate fizică după un program personalizat, plus verificări clinice zilnice.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/serie-a/la-aproape-40-de-ani-ibrahimovic-nu-concepe-sa-rateze-derby-ul-juventus-milan-chiar-daca-e-accidentat-ce-face-zilnic-1272981

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines