Jump to content

[Sport]Borussia Dortmund are încă o "perlă"! La 18 ani, Jude Bellingham a bătut recordul lui Kylian Mbappe din Champions League


Tom

Recommended Posts

Borussia Dortmund a reușit să se impună în deplasare, 2-1, într-un meci spectaculos desfășurat în compania lui Beșiktaș, din cadrul grupelor Champions League.jude bellingham

Omul meciului pentru echipa antrenată de Marco Rose a fost Jude Bellingham. La doar 18 ani, acesta a deschis scorul, pentru ca mai apoi să-l servească decisiv pe Erling Haaland.

Jude Bellingham a reușit să doboare un record stabilit în 2017 de către Kylian Mbappe
Prin reușita din minutul 20, mijlocașul central a reușit să doboare un record stabilit în 2017 de Kylian Mbappe. Pe vremea aceea jucător la AS Monaco, cu care ajungea până în semifinalele Champions League, francezul marca în două meciuri consecutive ale competiției la doar 18 ani și 85 de zile, lucru pe care nu-l mai reușise nimeni până la acel moment.

Bellingham a reușit să bată acest record, chiar dacă este mijlocaș central. Englezul a izbutit aceeași performanță la 18 ani și 78 de zile, cu o săptămână mai tânăr decât era la acea vreme actualul fotbalist al lui PSG.

55 de milioane de euro este cota de piață a lui Jude Bellingham, potrivit celor de la Transfermarkt.
2 goluri și 4 assist-uri are Jude Bellingham în acest sezon pentru Borussia Dortmund, în cele 7 meciuri jucate.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines