Jump to content

[Sport]Ultimele informații despre revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo


Tom

Recommended Posts

Dario Bonetti a fost demis de la Dinamo, însă contractul său nu a fost încă reziliat.R. Standard de Liege v SV Zulte Waregem - Belgian Jupiler Pro League

Dinamo, discuții de principiu cu Mircea Rednic
Anunțul a fost făcut de administratorul judiciar al alb-roșiilor, Răzvan Zăvăleanu, în direct la Liga Digisport.

Până la clarificarea situației italianului, interimar la Dinamo va rămâne Sorin Colceag. În paralel, se poartă discuții cu Mircea Rednic, dar și cu alți antrenori.

"Am avut discuții cu mai mulți antrenori, dar încă nu s-a concertizat nimic. În principal pentru că nu s-a reziliat cu Bonetti. Cu domnul Mircea Rednic a fost doar o discuție de principiu. Sorin Colceag va rămâne antrenorul nostru până când vom rezolva situația cu Dario Bonetti. Să știți că discuțiile cu domnul Rednic au fost doar de principiu.", a declarat Răzvan Zăvăleanu, la Liga Digisport.

Ionel Dănciulescu crede că Mircea Rednic e antrenorul perfect pentru Dinamo
Ionel Dănciulescu, fost fotbalist, antrenor și conducător la Dinamo, a transmis ce condiții ar trebui să îndeplinească viitorul tehnician al echipei și cine consideră că este antrenorul care poate scoate Dinamo din impasul în care se află, din punct de vedere sportiv.
 

”Îți trebuie un antrenor care să știe ce înseamnă Dinamo și care știe să gestioneze astfel de momente. E Mircea Rednic un antrenor care poate face asta”, a transmis Ionel Dănciulescu.

Dinamo vine după cinci înfrângeri consecutive fără gol marcat, dar Ionel Dănciulescu a transmis că echipa va reuși să depășească perioada complicată în momentul în care fotbaliștii nou veniți se vor pune la punct cu pregătirea fizică și vor atinge un nivel bun al ritmului de joc.

”Odată cu venirea acestor jucători, lotul arată bine, ca nume, dar jucătorii au nevoie de timp, de acomodare, să aibă ritm de joc. Într-o lună de zile, Dinamo va arăta altfel. E soluția cea mai la îndemână în acest moment”, a spus Ionel Dănciulescu.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/ultimele-informatii-despre-revenirea-lui-mircea-rednic-la-dinamo-1274539

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines