Jump to content

[Sport] - Florentino Perez nu se lasă! A anunțat când va semna Kylian Mbappe cu Real Madrid


EVERLAST

Recommended Posts

Real Madrid a remizat pe teren propriu contra lui Villarreal, sâmbătă, scor 0-0, în runda a șaptea din La Liga, meci la finalul căruia președintele vicecampioanei, Florentino Perez, a făcut un anunț care a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Spania.

Quote

profimedia-0446195666

Florentino Perez nu se lasă! A anunțat când va semna Kylian Mbappe cu Real Madrid

După meciul de pe "Santiago Bernabeu", mașina în care se afla Florentino Perez a fost implicată într-un accident ușor, după o coliziune cu un alt autovehicul. Șoferul președintelui de la Real Madrid a oprit ulterior la semnalul roșu al semaforului, moment în care Perez a fost abordat de un suporter, scrie Marca.

"Adu-l pe Mbappe!", i-a spus suporterul lui Perez, iar răspunsul președintelui de la Real Madrid a fost prompt: "La anul".

În ultimele zile ale ferestrei de marcato din această vară, presa internațională a scris despre mai multe oferte făcute de Real Madrid lui PSG pentru transferul lui Kylian Mbappe. Toate, inclusiv una de 200 de milioane de euro, au fost refuzat de clubul de pe Parc des Prince.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG doar până în iunie 2022, iar presa din Franța a scris că atacantul a refuzat până acum nu mai puțin de patru oferte de prelungire a înțelegerii.

În aceste condiții, sunt șanse foarte mari ca fotbalistul lui PSG să fie liber să negocieze cu orice club încă din ianuarie, probabil acesta fiind și motivul din spatele optimismului arătat de Florentino Perez.

Kylian Mbappe i-a anunțat pe colegii de la PSG care va fi următoarea sa echipă: "Sunt 100% sigur"

Deși Mbappe mai are doar un an de contract cu PSG, iar în vara anului următor va fi liber să semneze cu altă echipă, după ce a refuzat mai multe propuneri de prelungire, vicecampioana Franței s-a opus unei plecări a atacantului.

În plus, Mbappe ar fi hotărât să mai joace un singur an pe Parc des Princes, iar apoi ar intenționa să își îndeplinească visul de a evolua în tricoul lui Real Madrid, susține jurnalistul Fabrizio Romano, care dezvăluie și o discuție avută de atacant în vestiarul lui PSG.

"În ultima săptămână a lunii august, Kylian Mbappe le-a spus unor colegi din vestiarul lui PSG, și sunt 100% sigur de acest lucru, că va juca la Real Madrid. 'Nu știu dacă va fi în această vară sau în vara următoare, dar voi juca la Real Madrid'.

Asta a spus Mbappe unor coechipieri. A simțit că Real Madrid a avut șanse mari să îl aducă în această vară, însă PSG nu a dorit. Cu toate acestea, dorința lui este să joace, la un moment dat, pentru Real Madrid", a spus Fabrizio Romano, citat de AS.

"Real Madrid va adora cuvintele lui Mbappe", a scris As, după dezvăluirile apărute.

                                                                                                                                              Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines