Jump to content

[Sport]Ce bornă! Performanța remarcabilă bifată de Lionel Messi după golul marcat în PSG - Manchester City


Tom

Recommended Posts

Lionel Messi a înscris primul gol pentru PSG în duelul cu Manchester City din grupele Champions League, încheiat 2-0.PSG wining against Manchester City in Parc de Princes, Champions league UEFA, Paris, France - 28 Sep 2021Odată cu reușita de la Paris, Lionel Messi a ajuns la nu mai puțin de 17 sezoane consecutive în care punctează în Champions League.
Lionel Messi, bornă impresionantă atinsă după golul marcat în PSG - Manchester City.
Lionel Messi nu este, însă, primul care a atins această bornă, ci al doilea, după Karim Benzema. 
 

Atacantul francez al lui Real Madrid a ajuns la 17 sezoane consecutive cu gol marcat în Champions League tot marți seară, dar cu aproximativ 10 minute mai devreme decât Lionel Messi. Karim Benzema a punctat în duelul cu Sheriff Tiraspol, însă golul rău contează doar pentru statistică, întrucât Real a pierdut cu 1-2 în fața campioanei Republicii Moldova.


Lionel Messi, 121 de goluri în 151 de meciuri în Champions League
Lionel Messi a ajuns, odată cu golul marcat în poarta lui Manchester City, la 121 de reușite în Champions League, în doar 151 de meciuri. Primele 120 de goluri au fost înscrise în tricoul Barcelonei, singurul club pentru care a evoluat înainte să facă pasul la PSG în vară.

Primul gol marcat de argentinian în Champions League a fost într-un meci cu Panathinaikos, disputat pe 2 noiembrie 2005 și câștigat de Barcelona cu 5-0.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/champions-league/ce-borna-performanta-remarcabila-bifata-de-lionel-messi-dupa-golul-marcat-in-psg-manchester-city-1291435

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines