Jump to content

[Sport]UEFA a desemnat golul săptămânii în Champions League! Capodopera lui Messi, pe primul loc. Cum arată podiumul


Tom

Recommended Posts

În cele 16 meciuri din runda a doua a grupelor Champions League s-au înscris 42 de goluri, unul mai frumos ca altul. UEFA a făcut clasamentul celor mai spectaculoase reușite, iar execuția lui Leo Messi din meciul PSG - Manchester City 2-0 a fost desemnată câștigătoare.PSG wining against Manchester City in Parc de Princes, Champions league UEFA, Paris, France - 28 Sep 2021

Messi a punctat în premieră în tricoul lui PSG, la a patra apariție pentru vicecampioana Franței. Argentinianul a finalizat superb o acțiune la care a mai participat și Kylian Mbappe. Pe locul secund s-a clasat Sebastien Thill, eroul lui Sheriff Tiraspol din partida cu Real Madrid, cu golul din minutul 90, care a adus succesul istoric al campioanei din Moldova.

Primul gol al lui Messi la PSG, cel mai frumos al etapei din UCL. Telles, Thill și Griezmann îl urmează pe argentinian
Alex Telles, fundașul stânga al celor de la Manchester United, a încheiat podiumul, cu golul egalizator din partida cu Villarreal. Brazilianul a înscris în minutul 60 cu un voleu splendid, pentru ca în ultimul minut al prelungirilor, Cristiano Ronaldo să aducă prima victorie a sezonului în UCL pentru ”Diavoli”.

Pe locul patru în clasamentul întocmit de UEFA a fost Antoine Griezmann. Reușita francezului din partida AC Milan - Atletico Madrid 1-2 l-a impresionat și pe Ilie Dumitrescu. Analistul Digi Sport a catalogat execuția drept ”incredibilă”.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/champions-league/uefa-a-desemnat-golul-saptamanii-in-champions-league-capodopera-lui-messi-pe-primul-loc-cum-arata-podiumul-1293417

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines