Jump to content

[Sport]Nu a fost o întâmplare! Bruno Fernandes a dezvăluit ce i-a spus lui Alex Telles, cu câteva secunde înainte de voleul superb


Tom

Recommended Posts

Manchester United și-a luat revanșa după finala Europa League din sezonul trecut și a învins-o pe Villarreal cu 2-1, în cadrul grupelor Champions League.alex telles

Pentru suporterii prezenți pe Old Trafford, seara a fost una absolut specială. Mai întâi, Alex Telles a marcat cu un voleu spectaculos, pentru ca apoi inevitabilul Cristiano Ronaldo să aducă victoria în prelungiri. 

Bruno Fernandes a dezvăluit ce a vorbit cu Alex Telles, cu câteva secunde înainte de voleul spectaculos
Primul gol al englezilor a venit din contribuția a doi jucători care au fost rivali în campionatul portughez, Alex Telles (Porto) și Bruno Fernandes (Sporting). La finalul meciului, mijlocașul portughez a dezvăluit ce dialog a purtat cu fundașul lateral, cu câteva secunde înainte de golul care a declanșat nebunia pe Old Trafford.

"Alex a venit la mine, mi-a zis că va sări peste minge și vrea să îi pasez mingea în careu, dacă am oportunitatea. Dar i-am spus să meargă la limita careului de șaisprezece metri, pentru că ei se vor apăra aproape de poarta lor, iar eu i-o voi așeza unde e el, în așa fel încât să o lovească din prima sau să facă preluare dacă are timp. A fost vorba doar de calitatea lui Alex, nu a avut nimic de a face cu mine. Ok, mingea a fost bună și s-a dus direct la el, dar a lovit foarte bine și a marcat un gol incredibil", a dezvăluit portughezul.

Cristiano Ronaldo a spus că golul lui Alex Telles le-a redat încrederea celor de la Manchester United.

Portughezul care a câștigat de cinci ori Balonul de Aur nu a făcut un joc pe măsura standardelor pe care și le impune, însă a fost omul potrivit la momentul potrivit în al cincilea minut de prelungiri, când a reușit să fructifice una dintre puținele ocazii pe care și le-a creat. La finalul meciului, CR7 a recunoscut că nu a fost cea mai bună evoluție a sa, însă s-a arătat fericit de victorie.

"După golul lui Telles, am crezut. Deoarece în acest stadion, cu istoria pe care o avem, este posibil. Le-am zis jucătorilor în tunel înainte de a doua repriză că trebuie să credem în noi și a ieșit bine. Am marcat un gol în ultimele minute, ceea ce mă face fericit. Am vrut să-i pasez lui Lingard, dar el mi-a dat-o înapoi, nu știu dacă a vrut să facă asta, dar a încercat și eu am șutat, am avut ce puțin o ocazie în acest meci și mi-am făcut treaba. 

Sunt foarte fericit. Nu am făcut cel mai bun meci al meu în seara asta, nu am jucat atât de bine. Dar, uneori joc bine și nu marchez, astăzi am făcut-o slab, dar am înscris. E o victorie foarte importantă", a explicat Ronaldo.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/champions-league/nu-a-fost-o-intamplare-bruno-fernandes-a-dezvaluit-ce-i-a-spus-lui-alex-telles-cu-cateva-secunde-inainte-de-voleul-superb-1293437

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines