Jump to content

[Sport]Harlem Gnohere, în niciun moment pe radarul lui Dinamo: ”Nu s-a pus problema să-l luăm!”


Tom

Recommended Posts

Mircea Rednic (59 de ani) a bătut palma cu Dinamo, iar în decursul zilei de joi va semna un contract pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul.FOTBAL:ASTRA GIURGIU-DINAMO, LIGA 1 (23.07.2016)

Rednic este hotărât să aducă Dinamo la linia de plutire, iar pentru acest lucru va avea nevoie de noi jucători. Antrenorul aflat la al cincilea mandat la Dinamo a declarat că va încerca să îl readucă pe Harlem Gnohere în Ștefan cel Mare.

Harlem Gnohere, în niciun moment pe radarul lui Dinamo: ”Nu s-a pus problema să-l luăm!”
Iuliu Mureșan a declarat însă că fostul jucător de la Dinamo care a trecut și pe la rivala FCSB nu s-a aflat în niciun moment pe radarul ”câinilor”.

”Gnohere nu știu cum se prezintă fizic, dar a fost un vârf deosebit, un oportunist, dădea cu foarte multă ușurință gol, a fost golgheter. Dacă și-a păstrat calitățile ar fi foarte util, avem nevoie de cineva care să dea goluri, nu poți câștiga partida fără goluri. Nu s a pus niciodata problema să-l luăm”, a declarat Iuliu Mureșan, la PRO X.

Harlem Gnohere a ajuns la Dinamo în 2015, în urma unui transfer de la Mons. Atunci, Gnohere a venit în Ștefan cel Mare liber de contract. După două sezoane, Dinamo l-a vândut pe Gnohere la FCSB pentru 250 de mii de euro.

Mircea Rednic: "S-ar putea să vină Harlem Gnohere".
 

Deși spune că este foarte greu să facă transferuri până la iarnă, Rednic spune că are nevoie urgentă de doi jucători - un atacant central și un fundaș dreapta. Pentru primul post, antrenorul ia în calcul readucerea lui Harlem Gnohere, care a mai jucat la Dinamo și FCSB, iar acum este legitimat în Belgia, la Mouscron.

"În iarnă, s-ar putea să vină 'Bizonul' (n.r - Harlem Gnohere). E nevoie de un atacant și un fundaș dreapta. Eu n-am înțeles asta. Tu ai un jucător care a făcut diferența în atac și tu îl sacrifici ca fundaș dreapta pe Sorescu. Un fundaș dreapta găseai din ce aveai tu acolo să joace defensiv mai bine decât Sorescu. Sorescu a făcut diferența în ofensivă. Mai e de lucrat, nu mai e Sorescu care a fost anul trecut”, a declarat Mircea Rednic.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/harlem-gnohere-in-niciun-moment-pe-radarul-lui-dinamo-nu-s-a-pus-problema-sa-l-luam-1293657

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines